Première komedie ‘ZO VADER, ZO ZOON’ in Minard Gent

on

Vrijdag 8 september 2023 vond in de Minard in Gent de première plaats van ‘Zo Vader, Zo Zoon’. Een hilarische komedie is geschreven door de Nederlandse auteur Jon van Eerd, de regie is in handen van Chris Van Espen.

Vader Harrie Vermeulen (Peter Van Asbroeck) logeert vanwege medische problemen eventjes bij zijn zoon Harrie jr. (Anthony Van Caeneghem). Die is een zeer geslaagde zakenman, maar zo’n ramp in de liefde. Zijn arrogante en op geld beluste secretaresse Charissa (Heidi De Grauwe) is vastberaden hem aan de haak te slaan. En daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken.

Harrie Sr wil zijn zoon liever koppelen aan het nieuwe, sympathieke cateringmeisje Kiki (Jamie-Lee Six). En dus bedenkt Harrie samen met zijn vriend Eddie (Donaat Deriemaeker) een ingenieus plan, maar het blijkt allemaal iets moeilijker dan gedacht…

‘Zo Vader, Zo Zoon’ is een komedie vol met grappige misverstanden, verkleedpartijen, ongelukken en andere knotsgekke situaties.  Met dit theaterstuk is het lachen van begin tot einde en het wordt gebracht door een sterke cast. Zo schitteren Peter Van Asbroeck en Anthony Van Caeneghem als vader en zoon Vermeulen en spelen Heidi De Grauwe en Jamie-Lee Six hun rol perfect als Charissa en Kiki. Donaat Deriemaeker speelt dan weer op verbluffende wijze de goedgelovige, wat simpele Eddie. Kortom, een perfecte cast die de toeschouwers een heerlijke, ontspannende en vooral hilarische avond bezorgt.

Met ‘Zo Vader, Zo Zoon’ is het nieuwe theaterseizoen alvast gestart met een knaller. Deze nieuwe komedie van het Gentse Farcetheater is dan ook een absolute aanrader!

‘Zo Vader, Zo Zoon’, nog op 9 en 10 september 2023 in De Minardschouwburg in Gent. Nadien trekt het theatergezelschap met deze komedie door Vlaanderen. Meer info en tickets: www.farcetheater.be

Auteur: Jon van Eerd 

Regisseur: Chris Van Espen

Cast: Peter Van Asbroeck, Anthony Van Caeneghem, Heidi De Grauwe, Donaat Deriemaeker en Jamie-Lee Six

www.farcetheater.be