Première (pikante) komedie ‘Wriemelbedden’ in het Multatulitheater in Antwerpen

on

Zaterdag 27 april 2024 ging in het gezellige café-theater Multatuli de komedie ‘Wriemelbedden’ van auteur Bart Spaey, in regie van René De Cort, in première.

Deze komedie bestaat uit zes scènes die niets met elkaar gemeen hebben, uitgenomen de locatie: het bed…Zes duo’s, al dan niet in de echt verbonden, vertellen en beleven hun wedervaren in het al dan niet echtelijk bed. 

Zo maken we kennis met een pas getrouwd koppel dat graag Tarzan en Jane speelt, een ouder echtpaar dat nog wel wilt, maar…, een non en een pater die toevallige bedgenoten zijn, een hoertje en een klant, een koppel dat een beetje vastgelopen zit in de sleur en kleine broer en zus, die denken dat ze alles weten…

‘Wriemelbedden’ is een heerlijke, ondeugende komedie, gebracht door zes fantastische acteurs die ervoor zorgen dat het lachen geblazen is van begin tot einde. Het zijn zes korte, hilarische verhalen die los staan van elkaar, voor sommigen misschien herkenbaar, over de gebeurtenissen in de slaapkamer en wat er wel en soms ook niet kan gebeuren tussen de lakens…

Auteur: Bart Spaey

Regie: René De Cort.

Met: Chris Wils, Jan Ryngaert, Inge D’Hondt, Hugo Van Bouwel, Lieve Schrauwen, Willy Ngala, Monique Van der Velde en Lena Wasteyn.

Foto’s: Hugo Kegelaers