Toneelvereniging De Vlasbloem brengt nog tot en met 23 maart 2024 de tragikomedie ‘Pier’ in Nieuwkerken

on

Toneelvereniging De Vlasbloem brengt nog tot en met 23 maart 2024 de tragikomedie ‘Pier’ in Nieuwkerken. ‘Pier’ is geschreven door Jan Sobrie, de regie is in handen van Peter Bolssens.

Het verhaal gaat over Pier, een intrigerend personage, een stille water met een diepe grond. Hij komt in een nieuwe buurt wonen, en de buren vragen zich af wie die vreemde kerel is. Maar Pier draagt een geheim met zich mee, een litteken dat niet echt is. Pier is een gekwelde jongen met interne twijfels en woede. Hij probeert zich in de wereld van vandaag staande te houden, en plots wordt alles hem te veel. De bom ontploft….

‘Pier’ is een drama, vaak lichtvoetig en humoristisch, met diverse personages, gaande van de buurvrouw, de Telenet-verkoper, een hoertje, de caissière van de supermarkt tot zijn ex-lief, die Pier in al hun onhandigheid proberen te helpen.

Deze tragikomedie wordt gebracht door stuk voor stuk fantastische acteurs, zij spelen hun rol perfect en vol overgave . Ook een verdiende pluim voor de decorbouwers, zij hebben een decor gebouwd dat de sfeer perfect weergeeft waarin het theaterstuk zich afspeelt.

‘Pier’ is een voorstelling die nazindert en aanzet tot nadenken. Een voorstelling, gebracht door tien uitstekende acteurs, waarvan je even moet bekomen!

Toneelvereniging De Vlasbloem in Nieuwkerken (Sint-Niklaas).

Auteur: Jan Sobrie

Regie: Peter Bolssens

Cast: Roos Bellings, Liesbeth Cap, Eva De Vriese, Koen De Vriese, Natacha Hoevenaegel,

Tine Logghe, Annemieke Maes, Stieven Rottier, Johan Vandenbranden en Femke Van Stappen