Liefde voor muziek LIVE met een geslaagde eerste editie in Lotto Arena

on

Zaterdag 26 en zondag 26 september 2021 vond de eerste editie plaats van Liefde voor muziek LIVE in de Lotto Arena. De concerten zijn een logische verlenging van het populaire televisieprogramma op VTM. Na de geslaagde concerten is het uitkijken naar een nieuw televisieseizoen van ‘Liefde voor Muziek’.

Het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’ was in het voorjaar aan haar zevende seizoen toe. De succesformule is tegelijk eenvoudig en verrassend. Breng een groep artiesten met een uiteenlopende muzikale achtergrond samen, laat hen elkaars nummers interpreteren en je krijgt een geweldige muzikale ervaring. Dezelfde emoties en beleving was ook in de Lotto Arena voelbaar.

Willy Sommers, Tourist LeMC, Ronny Mosuse, Geike Arnaert, Emma Bale, Cleymans & Van Geel en Bert Ostyn schitterden uiteraard met hun eigen nummers, die ze niet noodzakelijk altijd zelf brachten. Prachtige duetten werden afgewisseld met ingetogen momenten. Maar er was ook ruimte voor feest! Het was duidelijk dat de groep artiesten er zin in hadden en er banden voor het leven gesmeed waren.

Foto’s: © Dorien Goetschalckx