Take Twee Producties en Poppentheater Klein maar Moedig starten het nieuwe theaterseizoen in oktober

on

Take Twee Producties start het nieuwe theaterseizoen in de Kleine Fakkel van het Fakkeltheater in Antwerpen. Vanaf 8 oktober gaat daar de komedie “Ambetante Tantes” in première. Een gloednieuwe komedie met een lach en traan van Ben Bervoets.

Het verhaal

De winkel van Achiel draait op half zeven en daar is niet veel aan te doen. Wanneer de roddel werkelijkheid wordt, begint voor Achiel een race tegen de tijd om alles wat scheef loopt recht te trekken. En de twee tantes zorgen voor heel wat gerommel in het huishouden….

Humor van de bovenste plank in dit verhaal dat zich afspeelt in de jaren stillekes.

Regie: Ben Bervoets
Auteur: Ben Bervoets
Cast: Vincent De Coninck, Ron Boeuvelet, Frieda Sijsmans, Marleen Korthoudt, Linda Swinnen, Ben Bervoets, en Jerry Verhaert.

Ambetante Tantes” Van 8 tot en met 30 oktober 2021 in de Kleine Fakkel van het Fakkeltheater. Reserveer nu reeds uw plaatsen op www.fakkeltheater.be of via 070/246036

Ook het Poppentheater Klein maar Moedig gaat weer van start. Vanaf 16 oktober is er terug poppentheater in de Kleine Fakkel. “Kobe de boevenjager” is het eerste spannende en leuke avontuur.

Ook het Poppentheater voor Volwassenen is weer van de partij. Vanaf 17 december wordt in de Kleine Fakkel “Het stalleke onder de blauwe appel” gespeeld. Neus en Schele geven van katoen in het onvervalst Antwaarps…

Alles is terug te vinden via www.fakkeltheater.be of via 070/246036