Hitmusical MAMMA MIA! is terug!

Vlaamse versie van deze feelgood-musical is te zien in Antwerpen en Hasselt

MAMMA MIA! is eindelijk terug! Zestien maanden na de première kunnen de meer dan 50.000 ticketkopers eindelijk gaan kijken naar de Vlaamse versie van de feelgood-musical. MAMMA MIA! is een heerlijk romantische komedie en vertelt het verhaal van een aparte bruiloft op een zonnig Grieks eiland, overgoten met de grootste ABBA-hits. Deze hitmusical is nog tot en met 4 september 2021 te zien in Stadsschouwburg Antwerpen en vanaf 10 september in Ethias Theater, Hasselt. Voor snelle beslissers zijn er voor beide locaties nog een beperkt aantal tickets. Meer info vind je op www.deepbridge.be/mammamia  

MAMMA MIA! is een heerlijke feel-good musical met de 24 grootste hits van ABBA. Onder andere ‘Chiquitita’, ‘S.O.S’., ‘Super Trouper’, ‘Dancing Queen’ en uiteraard ‘Mamma Mia’ passeren de revue. 

De hoofdcast van deze Vlaamse versie bestaat uit Ann Van den Broeck (Donna), Tinne Oltmans (Sophie), Evi Hanssen (Tanya), Ilse La Monaca (Rosie), Johan Terryn (Sam), Govert Deploige (Harry), acteur-regisseur Stany Crets (Bill) en afwisselend Matthew Michel en Michiel De Meyer als Sky.

Matthew Michel als Sky

Heel wat voorstellingen werden door de gekende reden verplaatst en dat zorgde voor puzzelwerk in de agenda’s van de cast. Daarom wordt de rol van Sky deze zomer afwisselend vertolkt door Michiel De Meyer en Matthew Michel, met Laurenz Hoorelbeke als understudy. 

Het debuut van nieuwkomer Matthew Michel ging niet onopgemerkt voorbij. “De voorbije weken waren bijzonder pittig met stevige repetities. ‘MAMMA MIA!’ is een musical met een hoog tempo, waarin er veel gebeurt en waardoor alles vooruitgaat. Dat vraagt heel wat concentratie, maar de sfeer is hier zo fijn dat alles meteen in z’n plooi valt. Het is een voorrecht als je als acteur in zo’n schitterende productie kan meespelen. De mensen moeten echt komen kijken, want het is de moeite!”

Daarnaast werden Wout Verstappen (Ghost Rockers), Michael Longbloed (So You Think You Can Dance), Gian Schrouff, Kato Aerts en Ashia Mintiens ook nog toegevoegd aan het ensemble. Naast haar rol als Ellie, kijkt ook Helle Vanderheyden uit naar Sophie, een hoofdrol die ze afwisselt met Tinne Oltmans, die dit jaar furore maakte als Lisa in de gelijknamige telenovelle.

Het is genieten van deze bijna drie uur durende wervelende musical die bij velen nostalgische herinneringen teweegbrengt. MAMMA MIA! is een musical met een romantisch verhaal, veel humor en uiteraard met de muziek van ABBA. Deze musical geeft iedereen een goed gevoel en blijft nog lang nazinderen in je hoofd. Een echte aanrader!

Wil je er bij zijn, dan is snel zijn de boodschap want de laatste tickets vliegen de deur uit. ‘Mamma Mia!’ loopt nog tot 4 september 2021 in de Stadsschouwburg te Antwerpen en op 10,11 en 12 september 2021 in Ethias Theater, Hasselt. Meer info en tickets op www.deepbridge.be 

Scènefoto’s: Deep Bridge