De Parkies zijn terug met o.a. Metejoor, Koen Buyse, Guy Swinnen en Sandra Kim!

on

Vanaf half juli starten ze aan onze Belgische kust (o.a. Knokke-Heist, Blankenberge, De Haan, Middelkerke) en vanaf augustus worden de Parkies concerten uitgerold in het binnenland. “Dankzij de steun van Toerisme Vlaanderen en met de hulp van de steden en gemeenten, kunnen we opnieuw 59 optredens organiseren, samen met 10 artiesten en hun liveband, verspreid over 11 locaties in Vlaanderen. In juli en augustus krijgt iedereen de kans om, op een veilige manier, te komen meegenieten van gezellige buurtconcerten” , laat de organisatie weten.

Door de huidige maatregelen zijn de organisatoren wel verplicht om de capaciteit per locatie te beperken, waardoor de vertrouwde formule is aangepast. “De Parkies-concerten blijven gratis, maar we werken wel met een registratiesysteem: per gereserveerd ticket betaal je 4,5 euro. Daarin zit de administratieve verwerking én je eerste drankvoucher ter waarde van 2,7 euro. Door de preregistratie ben je vooraf zeker van een plaats voor het podium. Op de concertdagen reserveer en betaal je via een QR-app. Als de regels voor evenementen in de tussentijd zouden veranderen, passen wij ons uiteraard aan, al wordt het reservatiesysteem tot het einde van deze Parkies-concerten aangehouden.”

“Met o.a. Metejoor (1 Op Een Miljoen), Guy Swinnen (The Scabs), Barbara Dex, Gene Thomas en Parkies-debutanten Koen Buyse (Zornik) én Sandra Kim hebben we een bijzonder sterke affiche in elkaar gebokst”, klinkt het bij de organisatie.

De Parkies concerten starten half juli in De Haan, Middelkerke, Blankenberge, Knokke-Heist en Deinze met 7 concerten. In augustus kan je ook terecht in Waregem, Torhout, Genk, Beringen, Sint-Niklaas en Vilvoorde voor 4 concertavonden. Vanaf 19u00 ben je welkom op de concertsite. De optredens starten tussen 20u00 en 20u30. Elke artiest speelt met zijn of haar muzikanten één complete set van 60 à 90 minuten. 
 
Op www.parkies.be kan je vanaf nu tickets reserveren. Op de website vind je alle praktische info en een handig overzicht van alle Parkies-concerten.