‘KUNST’ vanaf 11 juni in het Noordteater in Antwerpen

on

Eindelijk terug theater in het Noordteater! Vanaf 11 tot en met 27 juni 2021 kan u er terecht voor het theaterstuk ‘KUNST’. Deze komedie wordt gebracht op vrijdag en zaterdag om 20:15 u en op zondag om 15 u. U kan nu reeds reserveren via de website www.noordteater.be

Het verhaal

Marc, Serge en Yvan. Drie hechte vrienden, onafscheidelijk, tot vandaag.
Serge, bevangen door de modernist Antrios, koopt een schilderij van diens hand voor het duizelingwekkende bedrag van 40.000 euro. Het doek is helemaal wit, of toch bijna. Hier en daar lijkt er een fijn, minder wit streepje op te staan.
Die drie kleuren wit zetten de drie vrienden tegen elkaar op.

Yasmina Reza schreef in 1994 met Art een vlijmscherp stuk over kunst, en vooral over de confrontatie van drie mannen op het breekpunt van hun relatie. Uiterst grappig maar verre van onschuldig. 

CORONA-PROOF

Het Noordteater wenst te benadrukken dat de door de overheid opgelegde maatregelen i.v.m. het coronavirus strikt worden nageleefd en dat de voorstellingen in optimale omstandigheden zullen plaatsvinden.

Aangezien de acteurs geen mondmasker kunnen dragen tijdens de voorstelling, laat het Noordteater boven op de opgelegde maatregelen, vrijwillig hun acteurs wekelijks testen. Hou het gezond en volg de instructies, dan komt alles goed!