De Sven De Ridder Company heeft zowel slecht als goed nieuws…

on

Met heel veel spijt en nog meer tegenzin heeft de Sven De Ridder Company beslist om hun zomerproductie WEEKEND COWBOYS in theater Elckerlyc in Antwerpen een tweede keer uit te stellen. De Sven De Ridder Company is een niet gesubsidieerd gezelschap en heeft voor hun voorstellingen volle zalen nodig om niet verlieslatend te zijn.
 
Los daarvan lijkt het hen ook een fout idee om comedy te willen brengen voor toeschouwers die vooraf sneltests moeten ondergaan, verplicht ver uit elkaar zitten en mondmaskers dragen.


Het gezelschap van Sven De Ridder wil van WEEKEND COWBOYS een groot feest maken zoals de theaterliefhebbers dat van hen gewend zijn en dat lukt niet met alle opgelegde coronabeperkingen. Daarom verhuist WEEKEND COWBOYS naar zomer 2022.
 
De Sven De Ridder Company staat dus post-corona voor het eerst weer op de planken met een lange reeks reisvoorstellingen van DE SCOUTS FOREVER.


 Ze starten op 24 september 2021 in Geraardsbergen en eindigen op 28 november 2021 in de Plomblom in Ninove. De volledige speellijst vindt u op de website  www.svenderiddercompany.be 
 
En vanaf 9 december 2021 spelen ze hun nieuwe kerstproductie in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen en dat t.e.m. 9 januari 2022.
 
Daarna volgen nog enkele reisvoorstellingen (o.a. in Beveren en Heist op den Berg).