‘The Christmas Show – Home Edition’ brengt de warmste en gezelligste kerstshow bij je thuis!

Het coronavirus hakt zwaar in op de cultuursector. Theaters blijven nog steeds gesloten en voor velen is het moeilijk om het hoofd boven water te houden. De voorlopig enige manier om cultuur tot bij de mensen te brengen is via streaming. Zo hebben ze bij Deep Bridge van de derde editie van ‘The Christmas Show’ een Home Edition gemaakt die je tot 7 januari 2021 on-demand kan kijken. 

Met ‘The Christmas Show’ is het thuis vanuit de zetel genieten van deze heerlijke, warme en gezellige kerstshow. Producent Deep Bridge heeft voor een kwalitatieve show gezorgd die van begin tot einde top is, en waar je een goed gevoel van krijgt.

De host van deze show is Stany Crets. Hij neemt de rol van de enige, echte Kretsman voor zich. Met flauwe, maar zeer geslaagde woordspelingen en mopjes praat hij de show aan elkaar. 

‘The Christmas Show – Home Edition’ is een 70 minuten durende kerstshow, gebracht door een 15-koppige liveband, een showballet en met deze 13 topartiesten: Christoff, Maureen Vanherberghen, Ianthe Tavernier, Ilse La Monaca, Goele De Raedt, Michiel De Meyer, Ann Van den Broeck, Koen Van Impe, Mark Tijsmans, Nordin de Moor, Helle Vanderheyden, Laurenz Hoorelbeke en Koen Crucke.

Deze stuk voor stuk rasartiesten zingen liedjes als ‘It’s the Most Wonderful Time of the Year’, ‘Let it snow!’, ‘Santa tell me’, ‘Hallelujah ‘, Feliz Navidad’, ‘Last Christmas’ en vele andere nummers. Ook Penny, de dochter van Stany Crets werkt mee aan de voorstelling. Penny heeft een gastrolletje in ‘Have Yourself A Mery Little Christmas’. Afsluiten doen alle artiesten met een heuse kerstmedley. 

‘The Christmas Show – Home Edition’ is een absolute aanrader. Met deze derde editie van deze kerstshow is het genieten van de artiesten, maar ook de prachtige decors, de kostuums en het camerawerk zijn zeker het vermelden waard.

‘The Christmas Show’ brengt je helemaal in de kerstsfeer en je kan van dit muzikaal spektakel alleen, met familie of vrienden genieten. Het voordeel van deze on-demand voorstelling is dat je kunt kijken wanneer je wilt. Toch kijken we er naar uit wanneer deze pandemie eindelijk voorbij zal zijn en de deuren van de theaters opnieuw open gaan voor het publiek. Zeker tickets kopen is de boodschap, je steunt er onze Vlaamse artiesten mee!

‘The Christmas Show – Home Edition’ met Christoff, Stany Crets, Michiel De Meyer, Maureen Vanherberghen, Koen Crucke, Ianthe Tavernier, Koen Van Impe, Ilse La Monaca, Goele De Raedt, Mark Tijsmans, Ann Van den Broeck, Nordin de Moor, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke is nog de hele kerstvakantie on-demand te bekijken tot en met 7 januari 2021.

Tickets koop je online op www.deepbridge.be. Wil je weten hoe je de show precies kan bekijken, op https://deepbridge.be/shows/the-christmas-show-live/#faq staat alles netjes uitgelegd.

Foto’s: Steven Hendrickx