Zuiderkroon wordt ‘Studio Zuid’

on

Zuiderkroon wordt ‘Studio Zuid’ en permanent virusveilige eventlocatie   

“Corona verplichtte ons om niet alleen toekomstgericht na te denken over het comfort en veiligheid van ons publiek, maar ook over hun gezondheid. Met de dinnershows in Studio Zuid bieden we wat dat betreft totaalpakketten aan.”
– Geert Allaert, CEO Music Hall –     

“State of the art en met internationale allure”, dat moest en zou de vernieuwdeZuiderkroon worden tegen de start van het cultuurseizoen 2020-2021, zo kondigde uitbater van de eventlocatie Music Hall begin februari 2020 aan. Toen kwam corona, wat niet alleen zorgde voor uitstel van de plannen, maar ook voor een ingrijpende wijziging ervan.

Er zal nog steeds ingezet worden op het beste van het beste wat audiovisuele apparatuur betreft, comfort en een uitzonderlijke 360°-beleving voor de bezoekers, maar daarnaast wordt er ook speciale aandacht besteed aan het gezondheidsaspect. Zo werd er tijdens de lockdownperiode reeds succesvol een gloednieuw ventilatiesysteem geïnstalleerd en zal de invulling van de zaal volgens horecasetting gebeuren, waardoor social distancing gegarandeerd wordt. De Zuiderkroon, die meteen ook een naamsverandering ondergaat en omgedoopt wordt tot Studio Zuid, wordt aldus een permanent virusveilige eventlocatie.

Music Hall gelooft rotsvast in dit concept en zet dan ook vol in op dinnershows in de nieuwe eventtempel. Zo kan u in september 2021 gaan genieten van ‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show’ en mag u zich in december 2021 verheugen op de eerste kersteditie van ‘Best Of Musicals’.In februari 2022 wordt het zeer bewogen leven van schilder, spion, ondernemer en gastronoom Peter Paul Rubens, in de stijl van de ‘Da Vinci Code’, op verrassende wijze in klank en beelduit de doeken gedaan. Wie kraakt de PP Rubens Code? In mei 2022 kan u zich dan weer laten meevoeren aan de hand van de betreurde grande dame Judy Garland naar de ‘End of the Rainbow’. Renée Zellweger won op9 februari 2020 nog de Oscar voor ‘Beste actrice’ voor haar vertolking van het Hollywood-icoon in de gelauwerde filmversie ‘Judy’ en kan op 31 januari 2021 helemaal in de voetsporen treden van Judy Garland, moest ze de Emmy voor ‘Best Traditional Pop Vocal Album’ binnenhalen voor het bijhorende album…maar wie wordt de Vlaamse Judy?

Gerenommeerde chefs zorgen met een overheerlijk dinner voor het extra sausje bij deze prachtige producties en maken er voor de bezoekers telkens een 5 sterren-beleving van. Met binnenkort ook de opening van de grote ondergrondse parking, letterlijk recht voor de deur op het volledig heraangelegde en vlot bereikbare Antwerpse Zuid, heeft Studio Zuid ook wat dat betreft nog een stevige troef in de mouw zitten. 

Tickets & info: www.musichall.be