‘t Antwaarps Amusements Theater brengt komedie “De Perfecte Vrouw” in Berchem

on

De cultuursector kreunt al maanden onder de impact van de coronacrisis. Bij vele acteurs en theatergezelschappen staat het water aan de lippen. Ze doen er alles aan om deze moeilijke tijden te overleven. Toch is een theatergezelschap dat de moed heeft gevonden om in deze barre en onzekere tijden te starten met “Antwaarpse comedy”.

Het is Frank Harsdorf die het initiatief nam om met ’t Antwaarps Amusements Theater een nieuw theatergezelschap op te richten. ’t Antwaarps Amusements Theater zal dit seizoen 5 theaterproducties en 2 shows brengen in zaal De Nieuwe Vrede in Berchem.

Het gloednieuwe theatergezelschap start het theaterseizoen met “De Perfecte Vrouw”. Een komedie met Frank Harsdorf, Ben Van Hoof en Karen Schroeven.

Voor de voorstellingen op,4,8,9,10 en 11 oktober 2020 geeft ’t Antwaarps Amusements Theater 50% korting op een duoticket (dus 2 kopen, 1 betalen)! Bestel uw tickets op www.antwaarpsamusementstheater.be 

De Perfecte Vrouw

Benny (Frank Harsdorf) wordt 50 jaar en zijn beste vriend Leo (Ben Van Hoof) vindt dat het tijd wordt voor Benny om een nieuw lief te zoeken. Hij heeft een lijst waarop Benny zijn ‘top 10’ van eigenschappen voor de perfecte vrouw dient in te vullen. Tien punten wat een goede vrouw moet hebben of kunnen. 

Wanneer er plots een vrouw voor de deur staat, staat Benny perplex. Hij kent de vrouw niet, zij daarentegen kent Benny wel en weet alles over hem. Het is Justine (Karen Schroeven), die heel familiair doet tegen Benny, ze kust hem hartstochtelijk, weet alles over hem, kortom ze is de ‘perfecte vrouw’. 

Wie is die vrouw? Hoe komt het dat  ze alles weet over hem? Ook Leo kent deze vrouw helemaal niet. Ze beantwoordt wel helemaal aan het lijstje dat hij samen met zijn vriend heeft ingevuld.

De mannen vinden al gauw dat hun lijst hier en daar wat aangepast moet worden. Dat zorgt uiteraard voor nog meer verwarring…

“De Perfecte Vrouw” is een uitstekende komedie van de Canadese auteur Norm Foster over de zoektocht naar de perfectie. De drie acteurs zijn een goed geolied team en dat merk je op de scène. Karen Schroeven speelt met glans de rol van de sexy en mysterieuze Justine, Frank Harsdorf en Ben Van Hoof schitteren in hun rol als Benny en Leo. 

“De Perfecte Vrouw” staat garant voor twee uur amusement, gebracht door dit gloednieuw theatergezelschap. Iedereen in de cultuursector verdient in deze moeilijke tijden steun. Toch speciale aandacht voor ’t Antwaarps Amusements Theater dat start in deze onzekere tijden met het brengen van komedies in het ‘Antwaarps’. Als welkomstgeschenk geven ze nog op 4,8,9,10 en 11 oktober 2020 50% korting op een duoticket (dus 2 kopen, 1 betalen). 

Bestel uw tickets op www.antwaarpsamusementstheater.be en steun hen!

“De Perfecte Vrouw”, nog tot en met 19 oktober 2020 in zaal De Nieuwe Vrede, Vredestraat 16-22  in Berchem.

Auteur: Norm Foster

Cast: Frank Harsdorf, Ben Van Hoof en Karen Schroeven

Meer info en tickets: www.antwaarpsamusementstheater.be