Gloednieuw theatergezelschap ‘t Antwaarps Amusements Theater brengt Antwerpse Comedy

Met het verdwijnen van echt Antwaarps teater leek de echte “Antwaarpse comedy” een stille dood te sterven. Tot Frank Harsdorf het initiatief nam om een nieuw theatergezelschap op te richten. Met Carrousel Theater Producties trok Frank, samen met Jurgen De Kerf en Danny De L’Aro, al enkele jaren met reisvoorstellingen door Vlaanderen.

Ze kregen nu de kans om zich definitief in Antwerpen te vestigen en zo werd ’t Antwaarps Amusements Theater geboren. Dankzij dit nieuwe initiatief kunnen de theaterliefhebbers verder genieten en lachen met onvervalste Antwerpse comedy.

’t Antwaarps Amusements Theater wil de traditie van Antwerpse Comedy niet verloren laten gaan. Het gloednieuwe theatergezelschap biedt u het hele seizoen lang comedy van de bovenste plank in ’t Antwaarps. Uw lachspieren krijgen het hard te  verduren met de beste stukken uit de rijke Europese comedy geschiedenis die de revue passeren. Uiteraard in een moderne Antwaarpse adaptatie.

In dit eerste seizoen zullen volgende acteurs/actrices alvast te zien zijn : Frank Harsdorf, Jurgen De Kerf, Ben Van Hoof, Karen Schroeven,Gunter Reniers, Anke Jochems, Britt De Groot, Jolijn Antonissen, Roy Miner, Phaedra Pribilla, Nick J. Thyson en Ruben De Cock.

’t Antwaarps Amusements Theater zal dit seizoen vanaf 1 oktober 2020  in zaal De Nieuwe Vrede Vredestraat 16-22 te Berchem vijf theaterproducties en twee shows brengen.

Het theaterseizoen 2020/2021:

-Oktober 2020 : “De Perfecte Vrouw”

-Oktober/november 2020 : “De Reddingsboei”

-December 2020 : “Ne Sneeuwwitte Kerstmis”

-Februari 2021 : “Sexy Lingerie”

-April 2021 : “In de kast,Op de kast”

-Juni 2021 : Ketchup & Sangria

​Exclusief voor abonnees deze twee extra’s :

-Maart 2021 : “De Moptimist”

-Mei 2021 : “Lachcarrousel XL”

“De Perfecte Vrouw”

Leo en Benny maken een lijst van eigenschappen voor de perfecte vrouw,  de ‘top tien’ van beste kwaliteiten. Als deze zogenaamde ‘perfecte  vrouw’ opeens voor de deur staat volgen de verrassingen zich op en merken de mannen al gauw dat hun lijst  hier en daar wat aangepast moet worden. Dat zorgt uiteraard voor nog meer verwarring……Hilarische komedie over de zoektocht naar de perfectie.

Van 1 oktober 2020 tot en met 19 oktober 2020

Met Frank Harsdorf, Jurgen De Kerf en Karen Schroeven

Meer info en tickets: www.antwaarpsamusementstheater.be 

https://www.facebook.com/antwaarpsamusementstheater

https://www.facebook.com/events/315657669586778