‘Tiebreak’ met Rikkert Van Dijck en Erik Goris op 4 , 5 en 6 september 2020 in het Fakkeltheater

on

Op 4, 5 en 6 september 2020 brengt Paljas Producties “Tiebreak” met Erik Goris en Rikkert Van Dijck in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.  Deze voorstelling wordt op een veilige manier en volgens alle veiligheidsnormen georganiseerd. De plaatsen zijn beperkt, daarom is tijdig reserveren de boodschap!

“Tiebreak” gaat over twee vrienden die een trip boekten naar Londen om er zowel een popconcert in Wembley als hét tennistornooi Wimbledon bij te wonen. Heel hun sociaal leven draait rond de sportclubs waarin ze beiden actief zijn. Hun vriendschap lijkt onverbrekelijk. Is er harmonie tussen hen, zijn ze gelijkwaardig ? Ze hebben elkaar hoe dan ook erg nodig. Ze leefden intens naar dit ‘weekendje-onder-maten’ toe omdat ze heel wat hebben bij te praten. Met humor en drank raken ze ongewild fundamentele waarden aan, verbloemd door het sportjargon. Muziek, voetbal en tennis als metafoor voor hun levensvisies. Een tragikomische excursie die hun karakters fileert. Maar zal hun vriendschap overleven ?

Over de duurzaamheid van een intense mannenvriendschap, die boven elke relatie staat…of toch niet? Vlot, onderhoudend, grappig maar zonder de ernst van precaire situaties te willen ondergraven…

TIEBREAK

Van: Rikkert van Dijck 

Met: Rikkert Van Dijck en Erik Goris

Vrijdag 4 en zaterdag 5  september om 20u15u – Zondag 6 september om 15u00u

Fakkeltheater , Rode zaal , Hoogstraat 122000 Antwerpen

Reservatie: 070 24 60 36 of www.fakkeltheater.be