Jeroen Maes wordt contactspeurder!

 ‘De Contactspeurder’ op 28, 29 en 30 augustus 2020 in het Fakkeltheater

Jeroen Maes brengt met ‘De Contactspeurder’‘ een komische one-man Corona komedie. Boordevol misverstanden en verrassende wendingen. Kortom een veilig avondje heerlijk ontspannen.

sized_De contactspeurder visual OKRaf heeft sinds kort een nieuwe baan, hij maakt deel uit van het contactonderzoeks-team van het Agentschap zorg en gezondheid. Hij moet mensen telefonisch benaderen om hun recente contacten op te vragen. Dit blijkt echter niet zo simpel. Heel wat mensen zijn niet onmiddellijk bereid hieraan mee te werken. Of vinden voorlopig de tijd niet en vragen een ander moment terug te bellen om vervolgens nooit meer op te nemen. Ook een hardhorige dame passeert de revue, wat de opdracht er niet makkelijker op maakt. Hij krijgt uiteindelijk toch iemand aan de lijn die wil meewerken, maar dat mondt dan weer uit in een verrassing van formaat waar Raf toch even niet goed van is.

De Contactspeurder

Tekst en spel: Jeroen Maes
Duur voorstelling: 80 min (zonder pauze)

op 28, 29 en 30 augustus 2020 in het Antwerpse Fakkeltheater. U vindt verdere info op de website: www.prethuis.be of op de website van het Fakkeltheater www.fakkeltheater.be