‘Wie Zal Het Zeggen? Ik Zeker Niet!’ is verplaatst naar september

on

Jacob Kopferschmidt zit natuurlijk ook in “lockdown” maar hoopt in september jullie terug te zien!

Ook het echt Antwaarps teater moet door de Coronacrisis hun programmatie aanpassen. Ruud De Ridder vertelt: “Ons nieuwste blijspel ‘Wie Zal Het Zeggen? Ik Zeker Niet!’ is verplaatst naar september! Dit van 4 t/m 13 september. Nieuw is dat we nu ook één zaterdagnamiddagvoorstelling spelen om 15u00. De vraag naar matinees was immers zo groot dat we dus besloten hebben er een zaterdagnamiddag bij te doen.

sized_5Zoals iedereen hebben wij zwaar verlies geleden door deze Corona-crisis. Onze tour in diverse culturele centra in Vlaanderen (de reisvoorstellingen) werd voor een groot deel afgelast, zonder dat er ruimte was om nieuwe speeldata te vinden.

Ook de ticketverkoop voor onze voorstellingen te Antwerpen in de Arenbergschouwburg viel uiteraard volledig stil!

Maar we laten de moed niet zakken. Vanaf het moment dat de regering het licht terug op groen zet beginnen we met volle kracht te repeteren, zodat we u in september weer kunnen laten genieten van onze komedies en de sfeer van het echt Antwaarps teater.

In september start ook het speeljaar 2020-2021 en dat is meteen ons 40ste speeljaar! Daar gaan we samen een lap op geven en met volle teugen van genieten.”

De start van de ticketverkoop van de twee volgende producties in de Arenbergschouwburg is uitgesteld tot zaterdag 6 juni 2020.

Productie 1:  januari 2021

Productie 2:  mei 2021

http://www.echtantwaarpsteater.be