Geen première ‘Pocahontas’ vandaag, wel in primeur een eerste song uit de musical!

VAN PREMIEREFEEST NAAR STRIJDEN TEGEN HET VIRUS

Vandaag, zaterdag 4 april, zou de nieuwste familiemusical van Uitgezonderd. in première gegaan zijn. Het theaterhuis van James Cooke zou met Pocahontas de kers op de taart plaatsen van een bijzonder succesvol theaterseizoen. De coronacrisis besliste er echter anders over. De culturele sector krijgt het opnieuw zwaar te verduren en meer dan ooit zal samenwerken de boodschap zijn.

NIET ALLEEN OP DEZE WERELD

Speciaal om dit alles onder de aandacht te brengen, lanceert de producent vandaag in primeur een eerste song uit de musical. “Het nummer Niet alleen op deze wereld is relevanter dan ooit” vertelt producent James Cooke. “We hopen zo in deze moeilijke tijden vele mensen een hart onder de riem te steken. Maar ook de moeilijke situatie waarin onze hele sector verkeert willen we zo onder de aandacht brengen. Sommige collega’s en vrienden hebben het bijzonder moeilijk nu om te overleven en ook hen willen we met deze boodschap bereiken. Als dit alles achter de rug is, zullen wij enkel kunnen voortbestaan als de theaterbezoeker de weg naar onze zalen terugvindt en de producenten de krachten bundelen. Wij zullen er zeker staan, dat is beloofd”.

 

PRAKTISCH

Pocahontas, een nieuwe familiemusical van Uitgezonderd.

Met: Silke Mastbooms – Juan Gerlo – Giovanni Kemper – Ivan Pecnik – Brahim Attaeb – Kobe Van Herwegen – Junes Callaert – Stijn Proesmans
Producenten: Bob Jennes en James Cooke
Regie: Jaak Lema
Script: Tijl Dauwe
Muziek en liedjes: Sam Verhoeven
Choreografie: Björk Gunnarsdottir

26 en 27 september 2020 in Capitole Gent
Tickets & info via www.uitgezonderd.be of 070-345.345