Nieuw theaterstuk ‘Orgasme 3’ van Ronald Van Rillaer belooft emotionele topper te worden

on

‘Orgasme 3’, de nieuwe theaterproductie van Ronald Van Rillaer, werd voorgesteld aan de pers op de negende verdieping van het c-hive gebouw in Antwerpen. Daar bevindt zich ‘c- hive rooftop Antwerp’, een bar en lunchrestaurant waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad.

sized_sized_DSC_0421a

Creatieve duizendpoot Ronald Van Rillaer, hij is zowel acteur, auteur, regisseur, stemmenleverancier, organisator van workshops, straat- en bedrijfsanimaties en nog veel meer, heeft met ‘Orgasme 3’ een nieuw theaterstuk geschreven. 

Samen met Debora Ostrega, Pascale Wouters, Kees Meerman en Arno Steenackers brengt Ronald dit herkenbaar en emotioneel theaterstuk in zijn eigen ‘Werkplaats Look & Smile’ in Deurne, en dit vanaf 20 maart tot en met 17 mei 2020. Nick Delafontaine is de regisseur van dienst.

Het verhaal 

Frank ontmoet een straatzanger die hem introduceert in het leven van diverse mensen die in een kraakpand leven. Lieve mensen, gewone mensen allen met een verleden. Frank besluit om die mensen te helpen door hen terug te integreren in het gewone leven waar zij hun dromen kunnen waarmaken. Hij brengt de kunstenaar binnen in een galerij, bezorgt een van de vrouwen haar paspoort terug en maakt het mogelijk dat de andere vrouw de kans krijgt om een koffieshop te runnen. 

sized_DSC_0436a

Mensen helpen is natuurlijk op zich niet slecht maar willen mensen wel geholpen worden? Kan je mensen wel helpen?

Dat en het feit dat we in een eenzame wereld leven waarin ook mensen met een gezin eenzaam kunnen zijn speelt een grote rol in het verloop van het stuk. Soms grappig…. maar ook heel emotioneel en herkenbaar. Het publiek zit mee in het kraakpand en beleefd alles van zeer nabij. Een ervaring die zal beklijven!

‘Orgasme 3’ is een aangrijpend stuk waar veel mensen zich zullen in herkennen

ORGASME 3 is een theaterstuk van Ronald Van Rillaer

Acteurs: Debora Ostrega, Pascale Wouters, Ronald Van Rillaer, Kees Meerman en Arno Steenackers

Regie: Nick Delafontaine

Tickets: 22 €, groepstarief 20 €, VIP-arrangement 35 € Reserveer hier je tickets!

Periode: 20-21-22-27-28-29 maart, 23-25-26 april en 7-8-9-14-15-17 mei, telkens op donderdag, vrijdag en zaterdag (om 20u15).

Plaats: Werkplaats Look & Smile, Van Loenoutstraat 38 te 2100 Deurne. Vanaf 19u gaan de deuren open.

www.look-smile.be