Goele De Raedt in “DE SHOW VAN M’N LEVEN”

on

Goele De Raedt  vervoegt zangeres Sofie, Kobe Van Herwegen, Patrick Onzia en Franky Boy in “DE SHOW VAN M’N LEVEN” van Jan Van Dyke. 

Op 29 mei geeft internationaal gelauwerd artiest Jan van Dyke de aftrap van zijn jubileumshow “DE SHOW VAN M’N LEVEN.” Jan wordt op het podium vergezeld door een straffe club acteurs en actrices. “Helaas heeft Leen Dendievel, wegens een té drukke agenda, een stap terug moeten zetten uit deze productie”, vertelt artistiek directeur Dirk Van Vooren, “We gingen dus op zoek naar een actrice met flink wat charisma en podiumervaring om Leen te vervangen. En dat is zeker gelukt met Goele. We kijken er naar uit om binnenkort samen met Goele te starten aan de voorbereidingen voor deze jubileumshow.” 
1Goele De Raedt is vooral bekend als musicalactrice, met heel wat ervaring in binnen- én buitenland. Vorig jaar was ze nog te zien in de musical Aladdin van Uitgezonderd. en in Titanic van Festivaria. Binnenkort schittert ze ook in de musical Ganesha van Judas. Goele is bovendien een veelgevraagd vocal coach en werkt in die hoedanigheid ook behind the scenes en op het podium van de Ketnet Musicals.

Jan Van Dyke wordt 70 en viert zijn internationale loopbaan met een jubileumshow. 

De Lou Roman Band, Franky Boy, zangeres Sofie (Sofie Verbruggen), Patrick Onzia, Goele De Raedt en Kobe Van Herwegen vormen samen een mooie mix van ervaren klassebakken en jong theatergeweld om samen met Jan Van Dyke te schitteren in “DE SHOW VAN M’N LEVEN”.

sized_sized_DSC_0436

DE SHOW VAN M’N LEVEN

Een productie van THEATERTAINMENT
De jubileumshow van Jan Van Dyke met, Sofie Verbruggen, Goele De Raedt, Patrick Onzia, Franky Boy, Kobe Van Herwegen en de
 Lou Roman Band is te zien van 29 mei tot en met 21 juni 2020 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Tickets
www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) – of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei

Prijzen:

  • VIP € 56
  • Cat. 1 € 36
  • Cat. 2 € 32
  • Cat. 3 € 28