Musicaltalent en verrassende pinguïnstemmen in beestig familiespektakel ‘Madagascar’

on

Capitole Gent (van  27 februari t/m 1 maart) en de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen (van 9 t/m 11 april 2020) mogen zich opmaken voor een stevige portie ‘dansen, dansen!’, want dit voorjaar presenteert Music Hall, in samenwerking met Selladoor Productions, een heerlijke Nederlandstalige musicalversie van de Dreamworks animatiefilm ‘Madagascar’ in deze theaters.

sized_mad2

Met Elke Buyle (hippo ‘Gloria’), Leendert De Vis (leeuw ‘Alex’), Forian Avoux (giraf ‘Melman’), Mike Wauters (Koning Julian), Brent Pannier (maki ‘Maurice’ + swing) en Rogier Komproe (zebra ‘Marty’), bestaat de beestige hoofdcast van ‘Madagascar’, geheel in de stijl van het Music Hall-huis, uit puur en onversneden musicaltalent. Veel verrassender is echter het illustere viertal dat te horen zal zijn in de voorstelling als “West-Vlaamse” pinguïns….

Verrassende “West-Vlaamse” pinguïnstemmen!
Zo zal politicus Jean-Marie Dedecker even stoppen met stemmen ronselen en voor een keer gewoon zijn stem leveren, en dit aan de paranoïde, knorrige pinguïnleider ‘Skipper’. Chocolatier Dominique Persoone mag dan weer de pralines kortstondig laten rusten en zorgen voor de smakelijke steminvulling van de gestoorde, gewelddadige en messentrekkende pinguïn ‘Rico’.
sized_mad1
Stand-upcomedian Gunter Lamoot zal daarentegen voor de gelegenheid zeer lieflijk klinken als de softie van het stel ‘Soldaat’, de jongste pinguïn die houdt van eenhoorns en regenbogen.
Of wat dacht u van comedy- en televisiemaker Lieven Scheire als plannenmaker en (niet altijd even) geniale uitvinder ‘Kowalski’? Lieven Scheire is toch geen West-Vlaming horen we u al denken…dat klopt, maar voor een ‘Slimste Mens’ blijkt het absoluut geen probleem te zijn om zich dat fijne dialect in recordtempo meester te maken!
Verder verzorgen ook de dansers en poppenspelers mee het spektakel in deze fantastische familiemusical!
Tickets & info ‘Madagascar, de Musical’: www.musichall.be