echt Antwaarps teater brengt ‘Een Nieuwjaarskind Van Ne Vriend ‘in den Arenberg’!

on

Vanaf donderdag 9 januari brengt het echt Antwaarps teater met ‘Een Nieuwjaarskind Van Ne Vriend ‘ hun eerste productie in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.  Met dit blijspel van Ruud De Ridder, keert het echt Antwaarps teater na 34 jaar terug naar de schouwburg waar het in 1981 geboren werd.

‘Een Nieuwjaarskind Van Ne Vriend’ speelt alle dagen vanaf donderdag 09/01 t/m zondag 19/01 in de GROTE zaal van de ARENBERG. Telkens om 20:15 – op zondag om 15:00.

sized_eat2

Het verhaal

Peter en Michelle zijn een pas getrouwd koppel. Met de kerst en Nieuwjaarsperiode in het vooruitzicht hebben ze een groot probleem.

Hij vierde tot nu elke kerstavond met zijn ouders en zij deed hetzelfde met haar ouders.
Allerlei voorstellen worden er door de jonge mensen gedaan maar de ouderen houden vast aan hun traditie. Tegen hun zin geven ze uiteindelijk toe aan het compromis om samen nieuwjaarsavond te vieren.

sized_eat1Maar dan volgt de ene verrassing op de andere! Het belooft een spannende nieuwjaarsavond te worden, vol goede bedoelingen die uitmonden in misverstanden.

Cast: Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Anke De Ridder, Nick Delafontaine, Cathy Petit, Tom Dingenen, Magda Peeters, Jef Caremans.

Tickets kan je bestellen op het vertrouwde telefoonnummer 03 231 64 64 of online op www.echtantwaarpsteater.be