Magische kerstsfeer in Lotto Arena dankzij tweede editie van ‘The Christmas Show’

André Hazes, Christoff, Belle Perez, Tinne Oltmans, Wannes Lacroix, Hans Peter Janssens, Goele De Raedt en Nordin De Moor zorgen voor unieke kerstsfeer!

Zondag 22 december 2019 vond in de Lotto Arena de tweede editie van het hartverwarmende eindejaarsspektakel ‘The Christmas Show’ plaats. ‘The Christmas Show’ is de grootste indoor kerstbeleving van Vlaanderen, voor zowel jong als minder jong.

De cast bestond dit jaar uit André Hazes, Christoff, Belle Perez, Tinne Oltmans, Wannes Lacroix en de musicalsterren Hans Peter Janssens, Goele De Raedt en Nordin De Moor. Zij zongen de grootste kersthits én hun eigen hits, onder begeleiding van een geweldige live band en zorgden voor een gezellige en magische kerstsfeer in de uitverkochte Antwerpse Lotto Arena.

sized_SHG_TCS 49

Met ‘Hallelujah’ zorgden Christoff, Belle Perez, Hans Peter Janssen, Wannes Lacroix, Goele De Raedt, Nordin De Moor en Tinne Oltmans na de ouverture voor een sterke openingsact.

Belle Perez zong ‘All I Want For Christmas’ en Goele De Raedt zorgde aansluitend voor het eerste kippenvelmoment met haar versie van de P!nk-klassieker ‘A Million Dreams’. Na ‘Santa Clause Is Coming To Town’ en ‘Silent Night’ was het aan Christoff die met ‘Een ster’ zorgde voor een collectief meezingmomentje. 

sized_SHG_TCS 43

In de show zaten heel wat kerstmedley’s die door het publiek op luid applaus werden onthaald. Volgend jaar speelt Koen Van Impe de hoofdrol in een nieuwe versie van ‘The Sound Of Music’ en tijdens ‘The Christmas Show’ gaf hij met Goele De Raedt al een voorsmaakje van wat de mensen mogen verwachten.

Naast het visuele en de warmte van de productie, is de perfecte muzikale mix van bekende meezingers en kerstklassiekers de sterkste troef van ‘The Christmas Show’. Na het collectieve ‘Feliz Navidad’ liet de getalenteerde Wannes Lacroix met ‘Never Enough’ horen waarom hij vorig jaar naast Ibe in de finale stond van ‘The Voice’.

sized_SHG_TCS 62

Na Christoff zijn ‘7 Zonden’ was het de beurt aan blikvanger André Hazes. Samen met Tinne Oltmans verraste Hazes het publiek met een heel straffe versie van ‘Shallow’, het hoogtepunt van deze show, waarna de populaire Hazes verder ging met ‘Zij gelooft in mij’.

De muzikale temperatuur en het tempo gingen de hoogte in toen Belle Perez haar hitmedley losliet en vervolgens zorgden Goele én Hans Peter Janssen met respectievelijk ‘This Is Me’ en ‘Adeste Fidelis’ voor prachtige momenten. Tinne Oltmans bracht ‘Santa Tell Me’ en dan werden alle kerstfeestschuiven opengetrokken met Christoff zijn ‘Sweet Caroline’ en de André Hazes-klassieker ‘Leef’.

sized_SHG_TCS 52

Alle artiesten brachten nog een kerstmedley en daarna werd de kerstman feestelijk verwelkomd, die alle aanwezigen een zalig Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar wenste. Onder luid applaus en met een brede glimlach werden alle artiesten van ‘The Christmas Show’ uitgezwaaid, en na de meezingers ‘We Wish You A Merry Christmas’ en ‘Most Wonderful Time Of The Year’ trok het publiek vreugdevol huiswaarts.

De derde editie van The Christmas Show vindt plaats op zondag 20 december 2020 in de Antwerpse Stadsschouwburg. Tickets bestel je op www.deepbridge.be

Foto’s: Deep Bridge / Steven Hendrix

sized_SHG_TCS 50