‘Winterrevue – Extra Large’ lost alle verwachtingen in!

Dirk Van Vooren en Luc Caals na 13 jaar opnieuw samen op de scène!

Zaterdag 14 december 2019 ging de vijfde editie van de ‘Winterrevue’ in Theater Elckerlyc in première. Voor deze feesteditie mocht het van regisseur Stany Crets iets meer zijn, net zoals bij de slager, en deze jubileumeditie kreeg de naam ‘Winterrevue-Extra Large’. 

DSC_0022 (1072 x 712)

Wij willen meer!

Stany Crets: “Wij willen meer! is een zin die het publiek al vier jaar scandeert op het einde van elke show. Wel, we dachten: als ze meer willen, dan krijgen ze meer. Nóg meer waar voor hun geld. Meer show, blazers, meer dansers, meer kilo’s…”

De ‘Winterrevue-Extra Large’ schepte hoge verwachtingen bij het publiek, en die werden méér dan ingelost door Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke, Helle Vanderheyden en special guest Luc Caals. Samen met het ensemble en het achtkoppige orkest o.l.v. Eric Melaerts zorgden zij voor een drie uur durende show, vol met muziek, sketches en dans. 

sized_sized_DSC_0956

Devos & Lemmens

De ‘Winterrevue-Extra Large’ zorgde ook voor de reünie van het komische duo Caals en Van Vooren. Het was maar liefst 13 jaar geleden dat beiden nog samen in een revue schitterden. Maar de chemie tussen de twee is nooit weg geweest, dat bewezen ze tijdens de show meermaals. Caals en Van Vooren, dat is zoals Nicole en Hugo, Devos en Lemmens en Laurel en Hardy: onafscheidelijk en gemaakt voor elkaar. Het deed dan ook veel deugd om deze twee fantastische artiesten opnieuw samen op het podium te zien staan.

sized_SHG_Act1WRXL 31

Naast Van Vooren en Caals schitterden ‘vaste waarden’ Patrick Onzia, Britt Van der Borght en  Ann Van den Broeck op de scène. Zij werden bijgestaan door Laurenz Hoorelbeke en Helle Vanderheyden. Twee uitstekende talenten die perfect pasten in het plaatje. Zij toonden hun veelzijdigheid en dansten, zongen en speelden mee in de sketches en het volledig uitverkochte Elckerlyc Theater genoot ervan. 

sized_SHG_Act1WRXL 75

Geen winter in Antwerpen zonder de Winterrevue

‘Winterrevue-Extra Large’ is top, méér dan de moeite waard om te zien. Regisseur Stany Crets en choreograaf Laurent Flament zijn er opnieuw in geslaagd om een perfecte show neer te zetten.  Het is drie uur lang heerlijk genieten van deze classy, spetterende, live show die op geen enkel moment verveeld. Dat de ‘Winterrevue’ een begrip is geworden in Antwerpen en ver daarbuiten bewijst de ticketverkoop. Nog voor de première waren er al ruim 10.000 tickets de deur uit. De ‘Winterrevue-Extra Large’ is probleemloos op weg om alle records te verbreken! 

sized_SHG_Act1WRXL 93

Nog geen tickets? Boek snel uw tickets voor deze show vol glitter en glamour, en geniet mee van deze unieke belevenis. ‘Winterrevue-Extra Large’ is er tot en met 12 januari 2020 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de ‘Winterrevue’. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur!

sized_SHG_Act2WRXL 22

PRAKTISCHE INFORMATIE – WINTERREVUE 2019 – EXTRA LARGE

WINTERREVUE 2019 – EXTRA LARGE nog tot en met 12 januari 2020 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment.

Regie: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest o.l.v. Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem

Met Dirk Van Vooren, Britt Van Der Borght, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke, Helle Vanderheyden en special guest Luc Caals

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Tickets:

– Surf naar www.elckerlyc.be/programma, kies WINTERREVUE en klik op ‘TICKETS BESTELLEN’

– Bel onze ticketservice TICKETBALIE op 070 691 002 (max 0,30 euro/minuut) open van maandag t/m vrijdag van 10u tot 18u.

– Ga langs bij de ticketbalie van MEDIA MARKT. Daar kunt u zelf uw plaatsen bepalen en de tickets meteen mee naar huis nemen. MEDIA MARKT – De Keyserlei 58/60 – 2000 Antwerpen – open van maandag t/m zaterdag van 9u30 tot 19u.

– Ga langs bij de ticketbalie van INFO CULTUUR ANTWERPEN – Wisselstraat 12 (hoek Grote Markt) – 2000 Antwerpen – Open op vrijdag en zaterdag van 10u tot 17u.

– Kom naar de ticketbalie van THEATER ELCKERLYC één uur voor aanvang op de dag van de voorstelling. 

Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief order- en verzendingskosten.

Geniet voor de voorstelling van het menu aan de prijs van 69 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.  Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.

collage1