Geniet van de kerstsfeer met de komedie ‘KERSTMIS DEN BOOM IN’!

on

Met ‘Kerstmis Den Boom In’ brengt de Sven De Ridder Company een heerlijke kerstkomedie voor de hele familie in het Fakkeltheater, en dit nog tot en met 5 januari 2020.

sized_sized_DSC_0827

Het verhaal

Het is kerstavond, Charlotte (Kristel Verbeke) kijkt er ook dit jaar naar uit om samen met haar man Cisse (Sven De Ridder) kerstavond te vieren. Maar Cisse heeft een hartsgrondige hekel heeft aan dat hele kerstgedoe en is gelukkig dat hij net vandaag door zijn baas is uitgenodigd voor een werk-etentje. Cisse is enorm nerveus, want het zou kunnen zijn dat hij vanavond promotie zou kunnen maken..

Charlotte ziet het helemaal niet zitten om kerstavond te vieren bij Cisse’s baas. En Cisse heeft geen geluk, er een helse sneeuwstorm die het land plat legt en tot overmaat van ramp krijgt hij nog onverwacht bezoek van zijn jeugdvriend Jerre (Brik Van Dyck) en Shania (Jasmine Jaspers), een jonge vrouw met een baby die, tot grote verrassing van Charlotte, Cisse wel heel goed kent…

sized_sized_DSC_0817

En alsof het nog niet genoeg is, vinden de vier een dronken kerstman in hun tuin. Het is Jean (Luc Verhoeven), een clochard die vermomd als kerstman een slaapplaats zoekt.

Kerstavond is voor de arme Cisse een ware ramp geworden, zeker wanneer hij verneemt dat een collega van hem wel eens met de promotie zou kunnen gaan lopen…

sized_sized_C0003T01

sized_3484-RGB-KERTMIS DEN BOOM IN-23CM‘Kerstmis Den Boom In’ is een uitstekende kerstkomedie voor het hele gezin. Sven De Ridder, Kristel Verbeke, Jasmine Jaspers, Luc Verhoeven en Brik Van Dyck zorgen voor de nodige sfeer op de scène en brengen een kerstverhaal over liefde en vriendschap, met ook de nodige misverstanden en chaos, waarvan je met een goed gevoel naar huis gaat. 

Het is genieten van de acteerprestaties van deze vier acteurs, die hun rol met verve spelen. Het was vooral uitkijken naar Kristel Verbeke, de gewezen K3-zangeres. Zij maakte haar debuut in het theater en speelde haar rol als Charlotte voortreffelijk.

Wie een zalige, vrolijke en vooral ontspannende Kerst wil beleven, kunnen we zeker ‘Kerstmis Den Boom In’ aanraden. Amusement verzekerd!

KERSTMIS DEN BOOM IN

Productie: Sven De Ridder Company

Regie: Sven De Ridder

Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder

Cast: Sven De Ridder, Kristel Verbeke, Jasmine Jaspers, Luc Verhoeven, Brik Van Dyck

‘Kerstmis den boom in’, tot en met zondag 5 januari 2020 in het Fakkeltheater te Antwerpen.

Tickets: https://fakkeltheater.be/voorstelling/kerstmis-den-boom