‘Amadeus’ vanaf 14 december in het Noordteater in Antwerpen

on

Van 14 december 2019 tot en met 18 januari 2020 brengt het Noordteater in Antwerpen ‘Amadeus’, het meesterwerk van Peter Shaffer.  Wie ooit de film van Milos Forman zag weet dat hij zich aan spektakel van de bovenste plank mag verwachten!

De man…De gave…De strijd…De muziek…De moord…

Heeft hofcomponist Salieri ooit het genie Mozart vermoord? Het gebeurde alleszins in het brein van topauteur Peter Shaffer en groeide uit tot één van de allergrootste mythes in de klassieke muziek.

De adembenemende Oscar-winnende verfilming door Milos Forman staat bij iedereen op het netvlies gebrand. Tijd dus om de originele theaterversie nog eens op de planken te brengen. Prachtige kostuums, getalkte pruiken, hemelse muziek en een schitterend verhaal maken zowel Mozart als het stuk ‘Amadeus’ onsterfelijk!

Met Robine Marinus, Rosalie Delforge, Zoë Kerremans, Hans Claes, Rob Scheers, Peter Renders, Philippe Van Dijck, Tom Van Dessel, Paul Stoops en Gilbert Van Asselt, in een regie van Nick Delafontaine. Ook tussen Kerst en Nieuwjaar kan u genieten van deze schitterende voorstelling!

Meer info en tickets: http://www.noordteater.be

Foto’s: Noordteater

amadeus