Take Twee Producties brengt uitstekende thriller ‘Doodschrik’ in het Fakkeltheater

In de Kleine Fakkel van het Fakkeltheater in Antwerpen brengt Take Twee Producties de fantastische thriller ‘Doodschrik’, en dit nog tot en met 22 december 2019.

Het verhaal speelt zich af in 1857. Will Nicholls (Vincent De Coninck), de eigenaar van een oude bloemmolen, is getrouwd met Marie (Saartje Danckers). Dit tot grote ergernis van zijn beste vriend Jacob Ford (Ruben de Cock), die ook een oogje had op de knappe Marie.

sized_sized_DSC_0684a

De jaloerse Jacob heeft een plan om zowel de molen als Marie voor zich te winnen. Will heeft schulden en staat bekend voor zijn gokverslaving. Wanneer hij samen met Jacob en de vrienden Clem (Piet Van Linden) en John (Jelle Bervoets) een partijtje poker te speelt, verhoogt hij onder druk van Jacob de inzet. Met één kaart zet Will zijn molen en zijn huwelijk op het spel…

sized_sized_DSC_0681

‘Doodschrik’ is geen volkse komedie zoals we dat gewoon zijn van Take Twee Producties, maar een heuse thriller. Een goed verhaal, een mooi decor en een een uitstekende cast zorgen voor een uitstekende thriller, waarin de spanning te snijden is.

Saartje Danckers, Jelle Bervoets, Vincent De Coninck en Ruben de Cock zijn vier jonge en enthousiaste acteurs, die onder leiding van ‘éminence grise’ Piet Van Linden een pracht prestatie neerzetten op de scène. Piet is niet alleen acteur en regisseur, hij is ook de verteller in deze theaterproductie.  

sized_sized_DSC_0692

Met ‘Doodschrik’ kom je terecht in een vertoning waarin vreemde, zeer vreemde gebeurtenissen plaatsvinden. Het is een verhaal over verraad, onbeantwoorde liefde, moord, wraak en ronddwalende geesten. Verwacht je dus niet aan een komedie, maar wees voorbereid op een spannende ervaring…

sized_sized_DSC_0694

Tickets bestel je via  079/246.036 of https://fakkeltheater.be/voorstelling/doodschrik. Wees er snel bij, want de tickets vliegen, net als de geesten in de Kleine Fakkel, de deur uit!

DOODSCHRIK

Nog tot en met 22 december 2019 in het Fakkeltheater in Antwerpen.

Auteur: Ron Aldridge

Vertaling: Eddy Van Ginckel

Regie: Piet Van Linden

Cast: Saartje Danckers, Jelle Bervoets, Vincent De Coninck, Piet Van Linden en Ruben de Cock

sized_sized_DSC_0725