Hotel Vocal viert 15-jarig bestaan met exclusieve show “THE LADIES & DE LASSIES” in het Fakkeltheater

on

“Hotel Vocal”, het populaire zondagmiddag café-chantant in het Fakkeltheater mag dit jaar 15 kaarsjes uitblazen. Dit jubileum werd gevierd met een spetterende verjaardagsshow “The Ladies & De Lassies”.

sized_sized_DSC_0749

“The Ladies” zijn niemand minder dan Sandrine, Barbara Dex en Daisy Thys. In 2017 vormden deze dames al een gelegenheidstrio tijdens “Hotel Vocal”.

“De Lassies” zijn Jelle Cleymans en Sam Verhoeven, die sinds 2016 met een eigen show door het Vlaamse land trekken. Deze topartiesten worden bijgestaan door een zevenkoppige swingende band, onder leiding van Pol Vanfleteren.

imageWij van Explosief waren aanwezig tijdens de première en zagen een geweldige show vol muziek, humor en met zelfs twee goochelacts! The Ladies en De Lassies zongen Nederlandstalige en Engelstalige nummers, Jelle Cleymans waagde zich er zelf aan om met ‘La Bohème’ in het Frans te zingen. De vijf zorgden voor een heerlijke, gezellige en ontspannen sfeer in het Fakkeltheater. Sandrine, Barbara en Daisy zongen o.a. een Vaya Con Dios-medley, Barbara en Jelle brachten het wondermooie ‘Meester Prikkebeen’ en Sandrine het emotionele nummer ‘Mijn lijf doet zeer’ van Ann Christy. Sam Verhoeven en Jelle Cleymans brachten met ‘Foxie Foxtrot’, ‘You got a friend’ en samen met Sandrine, Barbara Dex en Daisy Thys een fantastische versie van de klassieker ‘Show must go on’.

“The Ladies & De Lassies” is een muzikale show die méér dan de moeite waard is om te zien. Zowel voor de artiesten als voor hun trouwe publiek dé ideale manier om 15 jaar Hotel Vocal te vieren. Op naar de volgende 15 jaar!

Let op: deze exclusieve show is slechts vier keer te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Wie erbij wil zijn, moet snel zijn. Er zijn nog enkel tickets te verkrijgen voor de show van vrijdag 29 november!

THE LADIES & DE LASSIES

Rode Zaal – Fakkeltheater

Hoogstraat 12 – 2000 Antwerpen

 VRIJDAG 29 NOVEMBER 2019 om 20u30

ZATERDAG 30 NOVEMBER 2019 om 20u30 (uitverkocht)

ZONDAG 1 DECEMBER 2019 om 15u00 (uitverkocht)

Reserveren: 070 246 036 of via www.fakkeltheater.be