Will Tura gaat volgend jaar op ‘Ronde van Vlaanderen’

on

Will Tura, de onbetwiste keizer van het Vlaamse lied, gaat weer op tournee! Vijf theaters, gespreid over heel Vlaanderen, verheugen zich op de komst van het belangrijkste icoon van het Vlaamse lied. En met hen popelen ook vele duizenden fans om Will opnieuw live aan het werk te zien.

Keizer van het Vlaamse lied trakteert fans in aanloop van 80e verjaardag

Tachtig wordt hij op 2 augustus 2020. Maar die verjaardag wacht Will Tura niet af om zijn fans weer te trakteren op zijn muziek. Live spelen is de kern van Will Tura’s dna. Optreden is voor hem ‘thuiskomen’ op de plek waar hij zich het best in zijn vel voelt: het podium. Dat die plek hem op slag 25 jaar jonger maakt, bewees hij afgelopen zomer met een bijzonder succesvol optreden in de Brusselse AB. Dat concert wakkerde het virus weer volop aan.

will1

Vlaanderen mag zich gelukkig prijzen, want Will besloot om opnieuw te gaan toeren. Vijf plaatsen doet hij aan voor wat zonder twijfel onvergetelijke concerten worden. Will zal zijn fans trakteren op het beste uit zijn rijkgevulde repertoire, dat niet minder dan 725 liedjes telt. Met zijn vertrouwde band onder de deskundige leiding van Steve Willaert neemt hij het publiek mee door heel zijn carrière. Met ontroering en ambiance pakt hij vrijdag 10 april CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg in, vrijdag 29 mei Kursaal Oostende, zaterdag 6 juni Stadsschouwburg Antwerpen, zaterdag 13 juni Ethias Theater Hasselt en zaterdag 20 juni Capitole Gent.

Will Tura – Ronde Van Vlaanderen

  • Vrijdag 10 april: CC Zwaneberg Heist-op-den-Berg
  • Vrijdag 29 mei: Kursaal Oostende
  • Zaterdag 6 juni: Stadsschouwburg Antwerpen
  • Zaterdag 13 juni: Ethias Theater Hasselt
  • Zaterdag 20 juni: Capitole Gent

Tickets in verkoop vanaf vrijdag 29 november om 10u00 via teleticketservice.com of 070 345 345 (max. 0,30 euro/min.) voor Heist-op-den-Berg, Antwerpen, Hasselt en Gent en via kursaaloostende.be of 070 22 21 07 (max. € 0,30/min.) voor Oostende.