Uniek winterconcert MUSICALWONDERLAND met Hans Peter Janssens en Anne Mie Gils vanaf 13 december

on

De winterperiode nodigt ons uit om gezellig samen te komen…
En wat brengt ons beter samen dan muziek? In MUSICALWONDERLAND worden internationale legendes Hans Peter Janssens en Anne Mie Gils live begeleid door een symfonisch orkest van 30 muzikanten.

music4

Een groot dameskoor met verscheidene solisten en een kinderkoor staan hen bij! Een dansensemble maakt de totaalbelevenis in gezellige wintersferen compleet. Manu Jacobs is dirigent van dienst. Dit concert speelt twee keer in de Sint-Carolus Borromeuskerk in Antwerpen en twee keer in cc De Kern in Wilrijk. MUSICALWONDERLAND’ start op 13 december, de laatste voorstelling is op 12 januari.

music2

Bekende nummers als All I Want For Christmas Is You, Bring Him Home, Oh Holy Night en The Prayer zullen niet ontbreken. Maar met klassieke klassebak Hans Peter Janssens worden nummers als Ave Maria en Nessun Dorma eveneens niet gemeden!

music1

De powerstem van Anne Mie Gils zal dan weer tot z’n recht komen in songs als As If We Never Said Goodbye en One Moment In Time. En het symfonisch orkest? Die genieten van hun eigenste versie van Sleigh Ride. Verhaalverteller Chris De Backer maakt voor de gelegenheid een eigen winterverhaal, en vertelt het gracieus tussen de nummers heen.

MUSICALWONDERLAND’ op 13 december (20u15) en 14 december 2019 (20u15) in de Sint-Carolus Borromeuskerk (Antwerpen) en op 11 januari (20u15) en 12 januari (15u00) 2020 in cc De Kern (Wilrijk)

TICKETS
Tickets en info op http://www.bso-producties.be