Voorstelling cast ‘T GROOT LOT in Kasteel Wissekerke

on

Dinsdag 22 oktober 2019 werd in de tuin van het kasteel Wissekerke in Bazel de volledige cast van de komedie ’t GROOT LOT voorgesteld, en dat gebeurde in stijl! Regisseur Dirk Lavrysen en de acteurs Christophe Stienlet, Ludo Hellinx, Peter Van Asbroeck, David Michiels en Frank Hofmans kwamen aan met een witte limousine. Zij werden geïnterviewd door gastheer van dienst Patrick Onzia.

sized_sized_DSC_0769

En met de helikopter kwamen op nog meer decadente wijze Dirk Van Vooren, Joyce De Troch en Jasmine Jaspers aan in de tuin het kasteel in Bazel. Dit allemaal om in de sfeer te komen van hun nieuwste komedie ’t GROOT LOT dat vanaf 15 november te zien is in Theater Elckerlyc. En als apotheose gooiden de acteurs ook letterlijk met het geld in het rond!

sized_sized_DSC_0963

’t Groot Lot
Na het grote succes van ’t Schoon Verdiep brengt de Komedie Compagnie ’t Groot Lot, ook van toneelschrijver Ray Cooney. Dirk Van Vooren speelt Alain De Vlieger, een lusteloze maar brave kantoorbediende van middelbare leeftijd. Zijn vrouw, Sylvie (gespeeld door Jasmine Jaspers) eveneens uitgeblust, is huisvrouw en compleet vastgeroest in hun saaie alledaagse leventje.

sized_sized_DSC_0955

Op weg van het werk naar huis verwisselt Alain per ongeluk zijn koffertje met dat van een Russische gangster. Hij opent de koffer in een plaatselijk café en ontdekt daarin tien miljoen euro. Vanaf dat moment wil hij alleen nog maar zijn oude leventje van hard werken ruilen voor nietsdoen, het geld meenemen en zo snel mogelijk samen met zijn vrouw vluchten.

sized_sized_DSC_0987

Thuisgekomen wacht Alain echter een verrassingsverjaardagsfeestje met een bevriend koppel (gespeeld door Christophe Stienlet en Joyce De Troch) dat Sylvie in het geniep aan het voorbereiden was. Hij boekt heel impulsief meteen een vlucht naar de Braziliaanse zon en belt een taxi voor 2! Voor ze echter kunnen vertrekken komen de vrienden toe en dagen er ook heel wat onverwachte figuren op. Het begin van een dolle avond met onverwachte wendingen!

sized_sized_DSC_0854

Met Dirk Van Vooren, Joyce De Troch, Christophe Stienlet, Ludo Hellinx, Peter Van Asbroeck, David Michiels, Jasmine Jaspers en Frank Hofmans.
Regie: Dirk Lavrysen

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 – Antwerpen

Tickets: www.elckerlyc.be of bij Ticketbalie op 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut).
Ook  aan de ticketbalie van Mediamarkt op de Keyserlei
Ook aan de infobalie cultuur in de Wisselstraat
Ook aan de ticketbalie van Theater Elckerlyc 1 uur voor aanvang van de voorstelling
Tarieven vanaf 24,5 euro (inclusief reservatie, exclusief order- en  verzendingskosten)

Deze diashow vereist JavaScript.