Komedie ‘Smullen met Snullen’, vanaf 15 november in Mortsel

on

SMULLEN MET SNULLEN (Le Dîner de Cons) Een onweerstaanbare komedie mét en over snullen

Elke week organiseren Pierre en zijn vrienden een diner, waarop alle aanwezigen een idioot, die ze die week zijn tegengekomen, meebrengen. Ze luisteren naar zijn hobby en steken er de draak mee. Wie de grootste snul meebrengt, heeft gewonnen. Pierre is er zeker van dat hij deze avond gaat winnen, hij heeft immers de snul der snullen gevonden : Frans, een boekhouder op het ministerie van Financiën die een grote passie koestert voor modelbouw met lucifers.

sized_smullen 6

Door een verschot in zijn rug moet Pierre het diner uitstellen, maar hij kan Frans niet meer bereiken. Wanneer Frans voor de deur staat, is de trein van misverstanden en dolkomische verwarringen en situaties niet meer te stoppen… De wet van Murphy op zijn breedst !

sized_smullen 2
Smullen met Snullen (Le Dîner de Cons) geldt nog altijd als één van de grootste Franse komedies. De verfilming ervan door de auteur, Francis Veber, is één van de meest succesrijke films in Frankrijk. Het theaterstuk is sinds zijn creatie in 1993 een vaste waarde in elk repertoire. In 2010 werd het in de Verenigde Staten verfilmd onder de titel Dinner for Schmucks.

sized_smullen 3

“Smullen met Snullen”
Auteur: Francis Veber
Regie: Hugo Segers
Speeldata: 15-16-21-22-23 november 2019 om 20.15 uur en op 24 november 2019 om 15 uur.

Mark Liebrecht Schouwburg Heilige kruisstraat 16, 2640 Mortsel
Reservaties : 0468 04 64 35
Website: http://www.streven.be
Inkomkaart € 15 – Jongeren – 18 jaar en studenten € 11

Repetitiefoto’s: Streven

sized_smul1