De Quaghebeurs, een komedie van Jeroen Maes, vanaf 16 november in het Multatulitheater

Vanaf 16 november brengt het Multatulitheater hun tweede productie van dit seizoen: ‘De Quaghebeurs’, een funeraire komedie van Jeroen Maes, in een regie van Ludo Hoogmartens.

Het verhaal

Willy Quaghbeur, eigenaar van Brasserie Petit Paris is overleden. De 4 kinderen worden op de hoogte gebracht en ze ontmoeten elkaar terug in het funerarium bij de kist. Al 12 jaar hebben ze mekaar niet meer gezien en ook de relatie met vader was op zijn zachts gezegd ‘koel’ te noemen.

qua1

Maar wat is er in die jaren gebeurd met de zonen Pierre, Jean en Andreas en dochter Paula? En wat met de nalatenschap en het goud van de al langer overleden moeder? Zit het mee in de kist? Of is het verdwenen samen met vaders minnares?

Allemaal vragen die iedereen nieuwsgierig maakt. Zeker als blijkt dat vader Willy wel een héél origineel testament heeft bedacht. Een heerlijke komedie vol verrassingen, wees maar gerust.

Er zijn al meer dan 1000 tickets verkocht, dus wacht zeker niet te lang om uw plaatsje te reserveren! http://www.multatulitheater.be

De Quaghebeurs

Auteur: Jeroen Maes

Regie: Ludo Hoogmartens

Cast: Annemie Joris, Roos Joris, René De Cort, Willy Ngala en Stefan Deloose

Vanaf 16 november 2019 tot en met 11 januari 2020

in het Multatulitheater in Antwerpen

Meer info en tickets: http://www.multatulitheater.be