Komiek Jan Van Dyke viert 70ste verjaardag met jubileumshow “De Show van m’n leven”

on

Zangeres Sofie, Leen Dendievel, Kobe Van Herwegen, Patrick Onzia, Franky Boy en de Lou Roman Band vervoegen Jan Van Dyke in “DE SHOW VAN M’N LEVEN

Volgend jaar wordt komiek Jan Van Dyke 70 jaar en dat wordt gevierd met een jubileumshow: “De Show van m’n leven”. Deze show gaat op 29 mei 2020 in première in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

sized_sized_DSC_0425

Wie de gasten zullen zijn in deze show kwamen we op een zeer originele wijze te weten. Jan Van Dyke nam ons mee op Tram 7 door Antwerpen en bij elke halte stapte iemand van de cast op. Naast de naam van de Lou Roman Band, die al eerder bekend was, mocht Jan rekenen op het gezelschap van Franky Boy, zangeres Sofie (Sofie Verbruggen), Patrick Onzia, Leen Dendievel en Kobe Van Herwegen.

sized_sized_DSC_0376

70 jaar en 50 jaar op de planken

Jan Van Dyke wordt zeventig en staat in 2020 vijftig jaar op de planken… Tijd om een feestje te bouwen in stijl! Jan, die internationale successen boekte in showtempels zoals het ‘Lido’ in Parijs en ‘Sporting Club Monte Carlo’, nodigt u deze keer uit in ‘Theater Elckerlyc’ in Antwerpen voor deze unieke jubileumshow.

Hij laat zich van z’n meest uitbundige kant zien in hilarische sketches en spectaculaire visuele acts, en zingt liedjes, begeleid door de Lou Roman band,waarmee hij iedereen zal ontroeren en meenemen in een terugblik op zijn carrière. Samen met Leen Dendievel, Kobe Van Herwegen, Patrick Onzia, Franky Boy en zijn favoriete zangeres Sofie maakt Jan er een feestelijke show van. 

sized_sized_DSC_0327

Bekende typetjes en onovertroffen sketches zoals ‘Tommeke’ en de ‘Mexico-act’ kunnen en zullen niet ontbreken in deze jubileumshow. En wie weet is de befaamde strandstoel er ook weer bij… Voel u van harte welkom bij Jan Van Dyke, die u uitnodigt voor “de show van z’n leven”!

sized_sized_DSC_0245

Een carrière om U tegen te zeggen

Jan begon zijn carrière in 1972 bij het Koninklijk Jeugdtheater. Bij het grote publiek werd hij vooral bekend als komisch acteur bij de Gaston en Leo films, “Zware jongens” en “Paniekzaaiers”. In 1989 creëerde hij zijn komische visuele acts en legde zo de basis voor zijn rijk gevulde internationale carrière. 

Al vlug oogstte hij veel succes in de grootste showtempels van Europa. Om er enkele te noemen: “Casino Loews” Monte-Carlo, “Tivoli” Kopenhagen. “Friedrichstadt – palast” Berlin. In 1993 tekende hij een contract voor zeven jaar lang in het “Lido” te Parijs. Producent René Vlaeyen bracht Jan terug naar Vlaanderen om samen met Carry Goossens de TV-reeks “Twee straten verder” te maken. 

sized_sized_DSC_0346

Jan was ook een graag geziene gast in “Het Witte Paard” te  Blankenberge waar hij vier seizoenen lang zijn eigen “Crazy” shows produceerde. Zijn liefde voor theater zal altijd blijven. Hij speelde bij De Komedie Compagnie in een magistrale “Oscar”, “De tante van Charlie” en “Stuk Ongeluk”. 

Tot juni 2019 was Jan te gast in de showtempel ‘Royal Palace’ in Kirrwiller France met zijn visuele acts. Bij de Sven De Ridder Company staat hij sinds kort weer in “De Crème Glace Oorlog”.

sized_sized_DSC_0438

PRAKTISCHE INFORMATIE – JUBILEUMSHOW JAN VAN DYKE 

Een productie van THEATERTAINMENT

De jubileumshow van Jan Van Dyke met, Sofie Verbruggen, Leen Dendievel, Patrick Onzia, Franky Boy, Kobe Van Herwegen en de Lou Roman Band is te zien van 29 mei tot en met 21 juni 2020 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) – of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei

Prijzen: VIP € 56 – Cat. 1 € 36 – Cat. 2 € 32 – Cat. 3 € 28

Deze diashow vereist JavaScript.