Musical ‘Bonnie & Clyde’ voor het eerst in de Benelux met Charlotte Campion en Juan Gerlo in de hoofdrollen!

on

In het Zuiderpershuis in Antwerpen ging op zaterdag 28 september 2019 ‘Bonnie & Clyde’, een musical rond het bekendste criminele duo uit de jaren ’30, in Benelux-première. BSO Producties brengt deze musical op scène met dertigkoppig ensemble, een negenkoppige live band en met Charlotte Campion en Juan Gerlo in de hoofdrollen. 

sized_sized_DSC_0406

‘Bonnie & Clyde’ is een sexy en tegelijk gevaarlijke musical die zich afspeelt in Louisiana, in de tijden van de great depression. Bonnie Parker en Clyde Barrow laten dat echter niet aan hun hart komen en vinden via de criminaliteit de weg naar hun groot geluk.

sized_sized_DSC_0418

Wanneer de twee elkaar leren kennen, wordt hun wederzijds verlangen naar opwinding en beroemdheid snel duidelijk. Hun roekeloze avonturen in de zoektocht naar een beter leven verandert hun spannend avontuur al snel in een nachtmerrie voor henzelf en al hun vrienden. De wet dreigt hen in te halen, waardoor ze de dupe dreigen te worden van hun eigen ambities. Via moord en overvallen proberen ze het hoofd boven water te houden terwijl de wet hen dreigt in te halen. Hoe bekender ze worden, hoe dichter hun dood lijkt te komen…

sized_sized_DSC_0433

‘Bonnie & Clyde’ is een fantastische musical, gebracht door een unieke cast. Charlotte Campion en Juan Gerlo schitteren op de scène, hun rollen als Bonnie en Clyde zijn op hun lijf geschreven. Ook Lars Cuynen als Buck Barrow, de broer van Clyde, en Wendy Demey als Blanche, de vrouw van Buck, schitteren net als alle andere acteurs in deze musical. Het mooie is dat zowel liefhebbers en professionelen, jongeren en volwassenen, samen op de bühne staan en één perfect geheel vormen. 

sized_b&c_foto's-77

Regisseur Manu Jacobs is met deze productie aan zijn twintigste voorstelling toe en het mag gezegd worden: hij heeft opnieuw prachtig werk geleverd. Ook het orkest onder leiding van Hans Vercauteren, choreografe Sandrine Wouters, zangcoach Lies Jacob, jongerenregisseur Jasmien Muhammad, zij die voor het prachtige decor zorgden én alle andere medewerkers achter de schermen verdienen absoluut een pluim. 

Maak kennis met Bonnie en Clyde, een van de bekendste criminele duo uit de jaren ’30, dankzij deze musical. Kortom, een must see voor alle liefhebbers van musicals!

BONNIE & CLYDE in het Zuiderpershuis te Antwerpen.

Zondagmiddag 29 september 2019, 15u00

Donderdagavond 3 oktober 2019, 20u15

Vrijdagavond 4 oktober 2019, 20u15

Zaterdagavond 5 oktober 2019, 20u15

Zondagmiddag 6 oktober 2019, 15u00

Ticketcategorieën

Categorie 1: € 32,00 

Categorie 2: € 29,00 

Categorie 3: € 25,00 

VIP : € 38,00: Het VIP-pakket geeft u één van de beste plaatsen in de zaal, een gratis programma- en fotoboek, 1 gratis snack, een kleine surprise en een introductie tot het stuk met de regisseur (+15min).

Meer info en tickets: http://www.bso-producties.be