‘Pikant is Plezant’, een ondeugende komedie in het Fakkeltheater!

on

Vrijdag 27 september 2019 ging in de Kleine Fakkel van het Fakkeltheater in Antwerpen ‘Pikant is Plezant’ in première. Een heerlijke komedie, vertaald door Guy Keeren, in een regie van Jerry Verhaert.

sized_sized_C0058T01

Het verhaal

Jan (Joachim Van Ransbeeck) en Celine ( Laura De Leeuw) zijn al een aantal jaren getrouwd en ze zien elkaar echt graag. Maar toch hebben ze moeite met hun seksleven. Ze willen kinderen maar dat wil maar niet lukken. Ze zijn het plezant gevoel kwijt. 

Het koppel heeft al ondeugende seksspelletjes geprobeerd, maar zonder resultaat en een aantal sessies bij een seksuoloog hebben ook al niet geholpen.

sized_sized_C0013T01

Ten einde raad volgen ze het advies van Fred (Reggy Turneer), een wat oversekste vriend des huizes. Fred kent Precious (Linda Dhaene), een ‘seksuologe’ die hun problemen kan oplossen. Haar specialiteit is het maken van amateurpornofilms…

sized_sized_DSC_0376

Zal deze dame met het toch wat bijzondere beroep hun problemen kunnen oplossen? Wat wel zeker is, is dat het geplande avondje grondig wordt verstoord door het onverwachte bezoek van Annie (Linda Swinnen) en François (Ron Boeuvelet), de ouders van Celine. Wat eerst een ernstig probleem was, wordt plotseling een catastrofe…

sized_sized_DSC_0347

‘Pikant is Plezant’ is een goede komedie, gebracht door zes uitstekende acteurs, over hoe een koppel hun seksuele problemen proberen aan te pakken. Een luchtig verhaal over het voorspel, een gouden komkommer, tamtam spelen en andere vuile manieren…Deze komedie is ook geschikt voor mensen die geen problemen hebben in bed!

sized_sized_C0017T01

Pikant is Plezant

Vertaling: Guy Keeren

Regie: Jerry Verhaert

Cast: Laura De Leeuw, Joachim Van Ransbeeck, Reggy Turneer, Ron Bouevelet, Linda Swinnen en Linda Dhaene. 

Nog tot en met 27 oktober 2019 in de Kleine Fakkel van het Fakkeltheater in Antwerpen

Meer info en tickets: https://fakkeltheater.be/voorstelling/pikant-plezant

sized_sized_DSC_0394