Wegens groot succes worden zowel ‘Cloch art’ als ‘Coup de Foudre’ hernomen

Bij Look & Smile, het animatiebureau van Ronald Van Rillaer, worden de succesproducties ‘Cloch Art’ en ‘Coup de Foudre’ wegens groot succes hernomen.

CLOCH ART

‘Cloch Art’ is een beklijvende beleving. Deze tragikomische voorstelling kruipt net als de vorige topproductie ‘Kahlo’ onder je vel. De daklozenwereld is de wereld van de armoede. Armoede schrikt af. We worden er liever niet mee geconfronteerd. Toch gaat het over mensen.

Het verhaal gaat over Juul en Jaak. Twee echte landlopers die gevlucht zijn uit hun beschermde omgeving van de gevangenis van Merksplas, een kleine strafinrichting in de omgeving van Turnhout…

cloch1

Periode: 17-18-19/10/2019, 24-25-26/10/2019, telkens op donderdag, vrijdag en zaterdag (om 20u15).

Acteurs: Ronald Van Rillaer, Dirk Vermiert

Regie:  Frank De Peuter

Plaats: Werkplaats Look & Smile, Van Loenoutstraat 38 te 2100 Deurne. Vanaf 19u gaan de deuren open.

COUP DE FOUDRE

Het publiek van maximum honderd personen wordt verdeeld over vier kamers in een huis en komt zo details te weten over het leven van Baron Robert Rambeau, getrouwd met Marie-Angèle de Pertiné, dochter van een grootindustrieel die vooral in het Waregemse bekend is als textielbaron. De mensen krijgen een tijdssprong naar het jaar 1925, een bewogen tijd waar heel veel gebeurde want de ene vernieuwing volgde snel de andere op.

coup1.jpg

Hoe zat het met het liefdesspel in die tijd, was er romantiek en hoe werd dat bekeken? Je krijgt de visie van de baron, de barones, de butler en de meid. Het publiek wandelt van kamer naar kamer en krijgt de vier versies in diverse volgorde te horen. Er wordt wat lekkers geschonken en er is voor elk een amuse of iets zoets te degusteren.

Coup de Foudre wordt gespeeld door Frank De Peuter, Ronald Van Rillaer, Nicole Van Der Veken en Miriam Mulder.

Regie: Ronald Van Rillaer

Periode: Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november (om 20u15)  en op zondag 17 november 2019 (14u15).

Plaats: Werkplaats Look & Smile, Van Loenoutstraat 38 te 2100 Deurne. Vanaf 19u gaan de deuren open.

Meer info en tickets op www.look-smile.be