Musical CHARLIE BROWN nog tot 6 oktober in Antwerpen

on

Zondag 22 september 2019 vond de première plaats van de musicalproductie ‘Charlie Brown’ in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater. De cast van deze musical bestaat uit Mark Tijsmans, Wout Verstappen, Reuben De Boel, Jeroen Logghe, Sarah Kefi en Phaedra Segers.

sized_cha1

Het verhaal van deze musical is gebaseerd op de wereldwijd beroemde Amerikaanse gagstrip Peanuts van tekenaar Charles M. Schulz. In ‘Charlie Brown’ maken we kennis met een doodgewone dag uit het doodgewone leven van een doodgewoon jongetje. Van de mistige, voorzichtige maar uiterst veelbelovende ochtend tot de confronterende en uiteindelijk alles alweer relativerende avond.

sized_CharlieBrown-afficheMet veel hoogtes, maar – helaas – al net zo veel laagtes. Met wild, uitbundig optimisme maar ook afgrijselijke, adembeklemmende wanhoop. Met kleine liefdeskriebeltjes maar ook verterende gevoelens van haat en wraakzucht. Met dromerige verlangens en dan toch telkens weer het deksel op de neus. Kortom, het leven zoals het is.

Het leven van Charlie Brown en zijn vriendjes Linus, Schroeder, Lucy, Sally… En o, ja… Snoopy – je weet wel, die rare hond met zijn multiple personality syndroom – die is natuurlijk ook van de partij!

Charlie Brown

Cast:

Charlie Brown – Wout Verstappen

Snoopy – Mark Tijsmans

Schroeder – Reuben De Boel

Linus – Jeroen Logghe

Lucy – Sarah Kefi

Sally – Phaedra Segers

Regie: Jos Dom

Muzikale leiding: Pietro Ramman

Locatie: Fakkeltheater in Antwerpen

Vrijdag 27 september 2019, 20.30u.
Zaterdag 28 september 2019, 20.30u.
Zondag 29 september 2019, 15u.
Vrijdag, 4 oktober 2019, 20.30u.
Zaterdag 5 oktober 2019, 20.30u.
Zondag 6 oktober 2019, 15u.

Tickets via www.fakkeltheater.be of 070 246 036.