Ivo Pauwels neemt afscheid van zijn publiek met komedie ‘Chez Nonkel Jef’

Zaterdag 21 september 2019 ging in Theater Elckerlyc ‘Chez Nonkel Jef’, de derde en laatste theatervoorstelling rond Vlaanderens populairste boer Nonkel Jef, in première. ‘Chez Nonkel Jef’ loopt nog tot en met 6 oktober 2019 in Theater Elckerlyc te Antwerpen en deze komedie gaat aansluitend op tour in Vlaanderen. Dit is een laatste kans voor de vele duizenden fans om Ivo Pauwels te zien schitteren in zijn rol als de gepensioneerde boer Nonkel Jef.

sized_sized_DSC_0296

De komische reeks ‘Nonkel Jef’ liep tussen 1995 en 2001 op VTM en was goed voor maar liefst 175 afleveringen. In 2016 kreeg “Nonkel Jef” een bijzonder succesvol tweede leven in Theater Elckerlyc en vervolgens op tour door heel Vlaanderen. Na ‘Nonkel Jef zit in de patatten’, kwam er ‘Nonkel Jef & de verloren zoon’ en nu staat Ivo Pauwels, samen met Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Patrick Onzia, Diana More, Danni Heylen en Andy Peelman op de planken met ‘Chez Nonkel Jef’, een komedie geschreven door Brik Van Dyck en geregisseerd door Dirk Lavrysen.

sized_sized_DSC_0303

Het verhaal

Odette (Linda De Ridder) en Sander (Dirk Lavrysen) zitten in de problemen wanneer blijkt dat de rekeningen zich blijven opstapelen en al het geld op is. Er is zelfs geen geld meer om eten te kopen. Nonkel Jef (Ivo Pauwels) is de grote schuldige, hij zit meer in het café dan thuis. Maar Nonkel Jef heeft een briljant idee, hij gaat van zijn boerderij een restaurant maken!

Maître Jef heeft met dienster Odette, chef-kok Sander en sommelier Dré (Patrick Onzia) het ideale personeel in huis. En de zaken draaien vlot. De nieuwe onderpastoor Renaat Van De Kruis (Andy Peelman) is meteen een vaste klant, ook tante Magda (Diana Moore) en Carola Van Mechelen (Danni Heylen) vinden hun weg naar restaurant Chez Nonkel Jef. 

sized_sized_DSC_0309

Maar horeca is wel wat anders dan het boerenleven dat onze vrienden gewend zijn en al snel draait alles in de soep en komt daarbij dat sommige klanten zich anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn…

De vele duizenden fans zullen ongetwijfeld deze komedie met de 81-jarige Ivo Pauwels in zijn rol van zijn leven smaken. Nonkel Jef is een begrip in Vlaanderen en staat voor het laatst op de bühne, een ideaal moment om de sympathieke boer uit te zwaaien. ‘Chez Nonkel Jef’ is een theaterstuk dat garant staat voor twee uur amusement met de meest gekke en hilarische toestanden en de onvermijdelijke Nondegodvernondemiljaardedju’s!

sized_sized_DSC_0333

CHEZ NONKEL JEF

Een productie van Theatertainment.

Auteur: Brik Van Dyck

Regie: Dirk Lavrysen

Cast: Ivo Pauwels, Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Patrick Onzia, Diana More, Danni Heylen en Andy Peelman.

Tickets: www.nonkeljefinhettheater.be – 070 691 002 (max. 0,30 euro/min) – Ticketbalie Media Markt, De Keyserlei 58-60 in Antwerpen

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

CHEZ NONKEL JEF tot en met 6 oktober 2019 in Theater Elckerlyc te Antwerpen en aansluitend op tour in Vlaanderen.

Meer info op https://www.nonkeljefinhettheater.be/