Angel Olsen presenteert nieuw album in De Roma

on

All Mirrors, de langverwachte nieuwe plaat van Angel Olsen die op 4 oktober uitkomt, is er eentje die onmiddellijk naar de keel grijpt. Met haar prachtige, intimistische stem neemt de Amerikaanse singer-songwriter je mee op een tocht doorheen de diepste zieleroerselen van haar leven. Een tocht die vertrekt vanuit de duisternis van het leven en die de zoektocht toont van een artieste op zoek naar sprankeltjes hoop en licht. Kwetsbaar, met rafelige kantjes en o zo schoon.

Op 7 februari presenteert Angel Olsen haar nieuwe album in De Roma. Tickets zijn vanaf 2 augustus om 10u te koop via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac.

Haar pretoogjes laten anders vermoeden, maar Angel Olsen kent vele donkere kantjes. Dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Haar muziek en teksten zijn een manier om uit de universele eenzaamheid te breken. Dat doet ze met een lach en een traan. Om haar songs tot op het bot uit te kleden maakte ze eerst een minimalistische versie van All Mirrors. Later was ze klaar voor een meer uitgewerkte versie, in samenwerking met producer John Congleton en een veertienkoppig orkest. All Mirrors is een introspectieve duik waarin Olsen de strijd met zichzelf aangaat, op zoek naar zelfaanvaarding en herwonnen liefde.

sized_angel1
Foto: De Roma

Na samenwerkingen met onder meer Bonnie “Prince” Billy, LeRoy Bach en Wilco bouwde Angel Olsen met haar solocarrière al snel een trouw publiek op. Haar grote doorbraak kwam er in 2016 met het album My Woman, waarin ze de prachtige timbres van haar stem volop de vrije loop laat. Met All Mirrors zet ze een volgende stap in haar carrière. Olsen’s solo-optredens zijn eerder zeldzaam. Wie op zoek is naar een betoverende muzikale avond met een flinke portie voer voor hart en ziel, weet op 7 februari waarheen!

Tickets zijn vanaf 2 augustus om 10u te koop via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac.