Twee extra voorstellingen van de zomerkomedie ’t Strand van Sint-Anneke!

on

De sfeer zit goed in het Fakkeltheater deze zomer. Heel wat theaterbezoekers boekten er al een kaartje voor de komedie ‘T STRAND VAN SINT-ANNEKE. Deze heerlijk zomerse komedie krijgt daarom nog twee extra succesvoorstellingen, nl. op 10 en 17 augustus, telkens om 15 uur.

sized_sized_DSC_0525Het publiek heeft duidelijk zin in deze komedie waarin acteurs Peter Van De Velde, Janine Bischops, Luc Caals, Myriam Bronzwaar, Kenny Verelst, Nayat Sari en Henny Seroeyen het beste van zichzelf geven. Zij maken nog tot en met 18 augustus  ‘T STRAND VAN SINT-ANNEKE onveilig in de  Rode Zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen.

Na “Viva Minerva”, “Café Beveren” en “De Sinksenfoor” schreef regisseur Jeroen Maes opnieuw een hartverwarmende komedie gebaseerd op een bijzonder populaire pleisterplek in Antwerpen, “’t Strand van Sint-Anneke”. Deze komedie is zomers en zonnig met kleurrijke personages, verrassende wendingen en boordevol humor.

Ook deze keer kiest producent Het Achterland voor een cast die bestaat uit gevestigde waarden en jonge talenten. Janine Bischops, Peter Van De Velde, Luc Caals, Myriam Bronzwaar, Kenny Verelst, Nayat Sari en Henny Seroeyen hebben de zonnecrème en strandslippers bij de hand. “’t Strand van Sint-Anneke” zorgt deze zomer voor een heerlijk strandfeestje in de Rode zaal. Inclusief zeebriesje, want jawel, de nieuwe airco is besteld! Tot en met 18 augustus in het Fakkeltheater.

sized_unnamed

‘T STRAND VAN SINT-ANNEKE  is een productie van vzw Het Achterland
www.hetachterland.be

Script & Regie: Jeroen Maes
Cast : Janine Bischops, Peter Van De Velde, Luc Caals, Myriam Bronzwaar, Kenny Verelst, Nayat Sari, en Henny Seroeyen.

‘T STRAND VAN SINT-ANNEKE speelt de hele zomer lang vanaf 28 juni in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.
(vrijdag, zaterdag om 20u30 en zondag om 15u00)
EXTRA VOORSTELLINGEN OP ZATERDAG 10 EN ZATERDAG 17 AUGUSTUS OM 15 UUR.

Fakkeltheater (Rode Zaal), Antwerpen

TICKETS op www.fakkeltheater.be of via 070 246 036