Ga je deze zomer mee op scoutskamp met ‘De Scouts Forever’?

on

DE SCOUTS FOREVER in THEATER ELCKERLYC in Antwerpen, nog tot en met 24 augustus 2019

Vrijdag 5 juli 2019 ging ‘De Scouts Forever’, de tweede zomerproductie van de ‘Sven De Ridder Company’ in première. Deze heerlijke komedie werd geschreven door het duo Brik Van Dyck en Sven De Ridder.

‘De Scouts Forever’ gaat over zes scoutsleden die 25 jaar na hun laatste kamp opnieuw bijeenkomen. Voor deze reünie in de Ardennen heeft de toenmalige leider Mon Beton gezorgd. Mon is nog steeds een padvinder in hart en nieren en is benieuwd hoe het met de anderen na al die jaren is vergaan.

sized_sized_DSC_0647

Het wordt een prettig weerzien voor de vrienden, ze lachen, halen fratsen uit en herinneringen op. Maar dan blijkt dat Mon de vijf anderen niet zomaar op reünieweekend heeft gevraagd. Mon zit al 25 jaar met een vraag en hoopt dat nu eindelijk een antwoord te krijgen van zijn vijf vrienden, zodat dit oud mysterie eindelijk opgelost geraakt…

‘De Scouts Forever’ is een fantastische komedie, lachen van begin tot einde verzekerd. De zes acteurs vormen samen een hechte vriendengroep en dat merk je als toeschouwer. Zij genieten zelf op de scène van deze komedie en dat stralen ze uit. Het verhaal zit goed in elkaar, het decor is af en de temperatuur in Theater Elckerlyc is, dankzij de uitstekende airco, perfect. Je hebt dus als toeschouwer geen enkele reden om deze zomer niet naar ‘De Scouts Forever’ te gaan zien!

DE SCOUTS FOREVER nog op 7-12-13-14-19-20-21 JULI en op 09-10-11-16-17-18-22-23-24 AUGUSTUS 2019

Auteurs: Brik Van Dyck en Sven De Ridder

Regie: Sven De Ridder

Cast:Sven De Ridder, Leen Dendievel, Peter Thyssen, Kobe Van Herwegen, Joyce Beullens en Brik Van Dyck.

Theater Elckerlyc in Antwerpen

Meer info en tickets: www.svenderiddercompany.be of www.elckerlyc.be  

Bekijk zeker deze videoclip van De Scouts Forever!