Take Twee Producties stelt nieuw theaterseizoen voor

Ben en Jerry van Take Twee Producties kunnen met fierheid melden dat ze voor het theaterseizoen 2019-2020 vijf nieuwe theaterstukken op het lijstje hebben staan.

pikant is plezantStarten doen ze met ‘Pikant is Plezant’, een vertaling van Guy Keeren. Een komedie met Laura De Leeuw, Joachim Van Ransbeeck, Reggy Turneer, Ron Bouevelet, Linda Swinnen en Linda Dhaene. De regie is in handen van Ben Bervoets. Pikant is Plezant’, vanaf 27 september 2019 in de Kleine Fakkel.

In de Rode Zaal van het Fakkeltheater mag u half november de wereldcreatie van ‘Over de doden niets dan Goeds’, de allereerste schuivenkomedie verwachten. Een deurenkomedie kenden we al, maar dit wordt een Schuivenkomedie.

over de dodenHet scenario is van Frank Van Erum. Take Twee Producties slaat deze keer de handen in elkaar met Frank. Hij schreef het stuk zelf, doet de regie en speelt ook zelf mee.

Take Twee Producties kan met trots melden dat niemand minder dan Loes Van den Heuvel ( Carmen uit FC De Kampioenen) een van de hoofdrollen zal vertolken. Het stuk speelt zich af in een Mortuarium en het publiek mag zich dus aan een billenkletser verwachten, want wat kan er allemaal mislopen in zo’n mortuarium? Hilarische situaties zullen elkaar opvolgen…

Cast: Loes Van den Heuvel, Frank Van Erum, Linda Dhaene, Liesbet Verstraeten, Jerry Verhaert, Paul Peeters, Ben Bervoets, Gregory Van Damme en Anne Van Opstal.

Regie: Frank Van Erum. Het decor zal weer in handen zijn van Ben Bervoets.

‘Over de doden niets dan Goeds’ loopt vanaf 15 november in de Rode Zaal van het Fakkelteater.

doodschrikAls vierde productie is er ‘Doodschrik’, een geweldige thriller die in Europa nog nooit vertoond werd. Ben Bervoets zal de hoofdrol vertolken. Verdere rollen voor Roy Miner, Saartje Danckers, Vincent De Coninck en Jelle Bervoets. Regie: Piet Van Linden . 

Ook de special effects zullen de moeite worden in de Kleine Fakkel. Eddy Van Ginckel vertaalde het stuk en volgens Ben Bervoets mogen we ons aan iets heel speciaals verwachten. Spannend!

‘Doodschrik’, vanaf 29 november 2019 in de Kleine Fakkel.
Poppentheater voor een volwassen publiek met ‘De Poesjenellen vieren ook Kerst’

de poesjenellenBen Bervoets vond de tijd rijp om met Poppentheater Klein maar Moedig ook voorstellingen voor een volwassen publiek te maken. Tijdens de kerstperiode mag u zich aan een hartverwarmende poesjenellen voorstelling verwachten in een kerstsfeer, een borreltje, Antwaarpse humor en meezingers van lange tijd geleden. Linda Dhaene, Ben Bervoets e.a. gaan hier een geweldige productie van maken. ‘De Poesjenellen vieren ook Kerst’, vanaf 14 december 2019 in de Kleine Fakkel.

liever lui dan_0De eerste productie in 2020 is de dolkomische komedie ‘Liever Lui dan Muug’ van Eddy Van Ginckel.

Eindelijk trekt de familie op vakantie! John en Josée hebben voor drie maanden een leuk appartementje gehuurd in Calella (Spanje). Normaal is het de bedoeling om rustig te kunnen genieten van de zon en van de mooie omgeving, maar verschillende factoren zorgen er voor dat het er alles behalve rustig zal zijn.

Met: Ben Bervoets, Saartje Danckers, Jerry Verhaert, Linda Van Heeswijk, Amorion Reijen en Paul Peeters. Regie: Piet Van Linden. ‘Liever Lui dan Muug’, vanaf 31 januari 2020 in de Kleine Fakkel.

krot en co.jpgVerder brengen Ben Bervoets en Linda Dhaene in maart 2020 de wereldcreatie van ‘Krot & Co’ van auteur Eddy Van Ginckel. Het verhaal gaat over twee aan lagerwal gesukkelde personen die elkaar leren kennen in een buurthuis. Zeer herkenbaar, Antwerps en zowel humor als emotie zullen hier niet ontbreken. Regie: Piet Van Linden. ‘Krot & Co’, vanaf 27 maart  2020 in de Kleine Fakkel.

hoe ouder hoe zotterTake Twee Producties presenteert het 30-jarig bestaan van charmezanger Roy Miner. Marleen Korthoudt, Ben en Jerry zullen hem vergezellen met de nodige humor in sketches en ondersteunen bij de prachtige live gebrachte zangnummers.

Als je een feestje wil meemaken in een gezellige intieme sfeer is dit de gepaste gelegenheid. ‘Hoe Ouder, Hoe Zotter’, de jubileumshow van Roy Miner, vanaf 8 mei 2020 in de Kleine Fakkel.

Alle info over de Take Twee Producties op https://taketwee.weebly.com/theater.html

Ook de gezinsvoorstellingen van Poppentheater Klein maar Moedig breiden uit tot drie producties plus één herneming in speeljaar 2019-2020.

Alle info op https://taketwee.weebly.com/poppentheater.html