45ste editie LOKERSE FEESTEN van 2 tot 11 augustus

on

Van 2 tot en met 11 augustus 2019 vindt de 45e editie van de Lokerse Feesten plaats. Het stadsfestival aan de Grote Kaai staat ook dit jaar garant voor een tiendaags muziekfestival voor elk wat wils. Voorzitter Timothy Heyninck staat, net als de honderden vrijwilligers, klaar om er opnieuw een topeditie (met een nieuw podium) van te maken.

sized_sized_DSC_0306

Zo komt op zaterdag 10 augustus Triggerfinger weerwraak nemen voor de onweersshow van vorig jaar, Arno viert zijn 70e verjaardag, The Van Jets nemen afscheid, en Therapy? en Yves Deruyter zorgen voor nòg meer fun en hits.

sized_sized_DSC_0297

Tiga vervoegt The Chemical Brothers en Charlotte de Witte op vrijdag 9 augustus. Donderdag 8 augustus wordt één groot urban / hip hop feest met naast Tourist LeMC, Roméo Elvis en Zwangere Guy ook Murdock, Black Mamba en een alweer top-editie van All Eyes On Hip Hop met Jarreau Vandal, Dvtch Norris, Miss Angel en vele anderen.

sized_sized_DSC_0286

En in de Red Bull Music room verwelkomen  ondermeer Gruppo Di Pawlowski, Joyhauser, Felix Da Housecat, Lefto b2b Red D én Chuki Beats Presents de feestvierders.

Tickets in voorverkoop via www.lokersefeesten.be. Opgelet: de dagtickets voor vrijdag 2 augustus zijn reeds uitverkocht, er zijn echter wel nog 10-dagen combitickets te koop, net als dagtickets voor alle andere dagen.
sized_sized_DSC_0288

Check ook zeker het complete uurschema voor de 10 dagen op de website van de Lokerse Feesten