Bekende acteurs maken een ‘slippertje’ in het Fakkeltheater!

on

Theater M uit Mechelen was het voorbije weekend te gast in het Fakkeltheater in Antwerpen. In de Zwarte Zaal werd ‘Het Slippertje’ gebracht, een komedie met Helga Van der Heyden, Christophe Stienlet, Andy Peelman en Elise Roels. Wij van Explosief waren zondag 23 juni 2019 aanwezig en ondanks het warme weer, was de zaal volledig uitverkocht.

sized_sized_image

Het verhaal

Na 20 jaar is het eindelijk zo ver en trouwt Chantal (Helga Van der Heyden) met haar partner David (Christophe Stienlet). Ze hebben met Lara (Elise Roels) al een flinke dochter van 18 en David bouwde de voorbije jaren een succesvol zakenimperium uit.

Heel toevallig ontdekt Lara dat papa haar ‘echte’ vader niet is. De biologische vader is namelijk Jim (Andy Peelman), een kennis van Chantal die 20 jaar geleden naar Amerika verhuisde om daar zijn bedrijf uit te breiden.

HetSlippertje_web-tagline-1024x614

Gelukkig is het midden de jaren ‘80, is Amerika ver weg, bestaan er nog geen gsm’s, Facebook of internet en zal Chantals partner niets te weten komen. Behalve wanneer dochterlief haar echte vader wil ontmoeten, hem uitnodigt voor de trouw en uiteindelijk blijkt dat papa en de biologische vader zakenpartners zijn….

‘Het Slippertje’ is een ondeugende komedie over ware liefde, ouderschap, aerobic, Monchichi, zakendoen, leugentjes om bestwil en… slippertjes!  De volledige zaal genoot, net als wij, met volle teugen van deze jaren 80 komedie.

Het verhaal, dat uitstekend werd gebracht door de vier acteurs, verveelde op geen enkel ogenblik en had een verrassend einde. De muziek uit de jaren 80 van de vorige eeuw was de kers op de taart van dit meer dan geslaagd theaterstuk!

Het Slippertje

Regie: Wim Peters

Cast: Helga Van der Heyden, Christophe Stienlet, Andy Peelman, Elise Roels

Na de zomervakantie start Theater M met hun nieuw theaterseizoen. Zo is er in september de familievoorstelling ‘Omajacht’, Thomas Smith brengt ‘De jaren van verstand’ en wordt het theaterstuk ‘Yallah, naar België’ wegens enorme succes opnieuw gebracht.

Lees het volledige programma op www.theaterm.be