(Eier)breaking news: Nonkel Jef wint kookwedstrijd van Andy Peelman!

Vanaf 20 september 2019 gaat ‘Chez Nonkel Jef’. de derde, en ook de laatste theatervoorstelling met Ivo Pauwels in de hoofdrol gebaseerd op de legendarische televisiereeks “Nonkel Jef” in première in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

sized_sized_DSC_0028

Als voorproefje werd in de open keuken van toprestaurant GA NORD in Antwerpen een heuse kookwedstrijd georganiseerd. Zowel Andy Peelman als Ivo Pauwels moesten elk een gerecht klaarmaken, onder het waakzame en strenge oog van Danni Heylen. Het werd een ludieke wedstrijd, gewonnen door nonkel Jef.

sized_sized_DSC_0090

De acteurs Linda De Ridder en Diana More, regisseur Dirk Lavrysen en auteur Brik Van Dyck waren ook van de partij om hun collega’s moreel bij te staan.

Het verhaal

Wanneer de rekeningen zich blijven opstapelen en het spaarvarken leeg blijkt te zijn, neemt Nonkel Jef een drastische beslissing. Hij bouwt de boerderij om tot een waar pop-up restaurant. Maître Jef schakelt ook dienster Odette, chef-kok Sander en sommelier Dré in om mee de zaak te runnen. En ‘Chez Nonkel Jef’ is geboren.

 

Maar horeca is wel wat anders dan het boerenleven dat onze vrienden gewend zijn en al snel draait alles in de soep. Als Nonkel Jef dan nog eens verliefd wordt op een klant, zitten ze op de boerderij helemaal met de gebakken peren. ‘Chez Nonkel Jef’ is een op smaak gebrachte komedie met de perfecte cuisson!

 

Een productie van Theatertainment.
CHEZ NONKEL JEF vanaf 20 september tot en met 6 oktober 2019 in Theater Elckerlyc.
Vervolgens op tour door Vlaanderen van 25 oktober tot en met 8 december 2019.

Regie: Dirk Lavrysen – Scenario: Brik Van Dyck
Met: Ivo Pauwels, Linda De Ridder, Danni Heylen, Andy Peelman, Dirk Lavrysen, Patrick Onzia en Diana More.

www.nonkeljefinhettheater.be – 070 691 002 (max. 0,30 euro/min) – Ticketbalie Media Markt, De Keyserlei 58-60

Tarieven:
Prijzen Cat. 1 € 30,50 – Cat. 2 € 26,50 & Cat. 3 € 21,50
VIP seats € 48

Alle prijzen zijn inclusief reservatie- en exclusief orderkosten.