Poppentheater ‘Klein maar Moedig’ brengt volgend seizoen ook poppentheater voor volwassenen

on

Poppentheater ‘Klein maar Moedig’ kende twee seizoenen geleden een wedergeboorte in het Keldertheater van het Fakkeltheater in Antwerpen. Na twee succesvolle speeljaren besliste Ben Bervoets op vraag van het publiek om ook opnieuw met voorstellingen voor volwassenen te starten.

sized_2(002)Wat wil zeggen dat het aanbod van ‘Klein maar Moedig’ voor het volgend theaterseizoen flink zal uitbreiden. Er staan maar liefst vier gezinsvoorstellingen én een productie voor volwassenen op het programma.

Voor de gezinsvoorstellingen zullen Ben en Laura ( poppenspelers) opnieuw paraat staan voor twee uur amusement voor groot en klein.

  • Eind september 2019 de herneming van ‘Kobe en de Toverbal’
  • In oktober, november en december 2019: ‘Gebolder op Zolder’
  • In december 2019, januari en februari 2020: ‘Pol Pladijs en Koning Rolmops’
  • In maart en april 2020: ‘De Tovenaar van Babbeljam’

Deze voorstellingen zijn geschikt voor een leeftijd van 6 tot 106 en ouder

Poppentheater voor volwassenen

sized_1(002)Het poppentheater voor volwassenen is een primeur. Tijdens de kerstperiode zijn er speciale voorstelling op z’n plat Antwaarpse voor volwassenen ( geschikt vanaf 12 jaar) onder de titel ‘De Poesjenellen vieren ook kerst’, een combinatie van poesjenellentheater en live gebrachte Antwaarpse liedjes en smartlappen.

Acteurs en poppenspelers van dienst zijn Ben Bervoets en Linda Dhaene, onder begeleiding van live accordeon muziek. En bij het binnenkomen wordt iedereen dan ook nog eens getrakteerd op een gratis borreltje.

Ben was meer dan 25 jaar hoofdpoppenspeler bij Poppenschouwburg Van Campen. Na de sluiting van dat iconisch theater heeft Ben nu zelf zijn eigen poesjenellentheater opgericht.

De voorstellingen kunnen ook afgehuurd worden voor firma’s, verenigingen, clubs, familiefeesten enz. Ook voor het poppenspel gericht naar kinderen is dit mogelijk.

Meer info en tickets:: 070/246.036 of www.fakkeltheater.be

Info en reservatie voor privévoorstellingen: bbervoets@gmail.com. of 0479/213047