InTeam Producties brengt musical ‘Kiss of the Spider Woman’ voor het eerst naar België!

InTeam Producties brengt vanaf 30 augustus 2019 de musical ‘Kiss of the Spider Woman’ in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Tijdens een persmoment brachten Alyssa Luypaert (Spinnenvrouw), Brent Pannier (Molina), Pieter Van Keymeulen (Valentin), An Lauwereins (Moeder) en Sofie De Schryver (Marta) een aantal muzikale hoogtepunten uit de musical.

sized_sized_DSC_0052

Na het succes van ‘Blood Brothers’ kiest InTeam opnieuw voor een opmerkelijke titel. Het gelijknamige boek van Manuel Puig vormde al de basis voor een film, bekroond in 1985 met een Oscar en genomineerd voor de Gouden Palm. De musical dateert van 1992 en werd van muziek voorzien door Fred Ebb en John Kander, het duo dat ook verantwoordelijk is voor ‘Cabaret’ en ‘Chicago’.

‘Kiss of the Spider Woman’ vertelt het verhaal van twee mannen, die in het Buenos Aires van de jaren tachtig een gevangeniscel delen. Molina zit daar vanwege zijn geaardheid, Valentin omwille van zijn politieke overtuiging. Het leven in de gevangenis is extreem zwaar. Ze zijn elkaars tegenpolen, maar ook  – letterlijk – tot elkaar veroordeeld.

sized_sized_DSC_0073

Om de tijd te doden vertelt Molina over Hollywood-films uit zijn jeugd waarin de mysterieuze Spinnenvrouw een grote rol speelt. Valentin vertelt over zijn grote liefde Martha. Langzaam ontstaat er begrip voor elkaar. Maar wat gebeurt er als de één onder druk wordt gezet om de ander te verraden in ruil voor zijn eigen vrijheid?

Opnieuw biedt InTeam Producties jonge musicalartiesten en getalenteerde amateurs de kans om hun talent te tonen in een productie die door mensen uit het musicalvak wordt begeleid. En uiteraard met live orkest!

sized_sized_DSC_0064

InTeam Producties

Regie: Niels de Valk

Muzikale leiding: Thomas Van Hauwaert

Choreografie: Frank De Peuter

Zangcoaching: Pascale De Turck

Spelcoaching: Paula Bangels

Decor en kostuums: Yannic Duchateau

Cast: Alyssa Luypaert, Brent Pannier, Pieter Van Keymeulen, An Lauwereins, Sofie De Schryver, Hannes Vandersteene, Jeroen Logghe, Aaron De Veene, Rick van den Belt, Arno van Bergen, Willard Bogaard, Lander Van Nuffelen, Berten Vanderbruggen, Dries Strumane, Joris de Hoop

Vanaf 30 augustus tot en met 15 september 2019 in het Fakkeltheater

Tickets: http://www.fakkeltheater.be