Fakkeltheater maakt gevarieerd programma van het theaterseizoen 2019-2020 bekend

on

sized_sized_DSC_0963

Traditiegetrouw stelt Sam Verhoeven, directeur van het Fakkelteater de nieuwe seizoensbrochure voor op een persmoment. Ook deze keer kwamen heel wat acteurs en theatermakers vertellen wat ze zouden brengen in het Fakkelteater het komende seizoen. Ze waren allemaal beschikbaar voor een informele babbel met de pers over hun theater-exploten in het Fakkeltheater. Het Fakkeltheater blijft opnieuw de hele zomer open.

Alle voorstellingen in de nieuwe seizoensbrochure zijn vanaf nu te boeken
en tot in het detail op te snorren via de website van www.fakkeltheater.be De ticketshop en de theaterkassa blijven natuurlijk ook geopend.

Traditiegetrouw presenteert het Fakkeltheater enkele eigen producties:

sized_sized_DSC_0989.JPGMet “Hotel Vocal”, “The Ladies & De Lassies”, “Chansons Charmantes”, “Nekka Intiem”, “Belissama”, “Ze Zijn Me Vergeten” en “Vergeet Mij Niet” brengt het Fakkeltheater een aanbod dat aanvullend is op al hun gastproducties. Niettemin produceert het Fakkeltheater volgend seizoen maar liefst meer dan 70 eigen voorstellingen. Er zijn seizoenen geweest waarin dat aantal veel lager lag.

Daarnaast zijn er weer flink wat opvallende nieuwe gastproducties in het Fakkeltheater. Een mooie mix van theater, comedy, musical en jeugdvoorstellingen. Het gaat over meer dan 75 verschillende producties.

Terugkerende productiehuizen die een of meerdere voorstellingen op de scène zetten zijn Het Achterland, Uitgezonderd., Sven De Ridder Company, Het Prethuis, Loge 10, Take Twee Producties, Theater Zeemanshuis, Tableau nr. 1, De Improfeten en Theater van A tot Z.

sized_sized_DSC_0993

Deze keer is er een opvallend ruim aanbod aan musical te ontdekken met onder meer “Kiss of the spider woman”, “Charlie Brown”, “Festen”, “De Kleine Draak” en “9 to 5”. Het Fakkeltheater mag twee nieuwe producenten verwelkomen: Mémoire Perdue en Theater Perplex.

sized_sized_DSC_0048

PRAKTISCHE INFORMATIE 
Seizoensbrochure 2019-2020  is te verkrijgen aan de kassa van het Fakkeltheater en alles is tevens te consulteren op de website www.fakkeltheater.be
Tickets: kunnen online gereserveerd worden via de webshop van www.fakkeltheater.be, telefonisch via  070 246 036 en tevens aan de kassa van het Fakkeltheater, Hoogstraat 12 te 2000 Antwerpen.