Tems Music herstart na rustpauze met twee concerten

on

 

In 2016 ging de Gentse pianist Jürgen De Smet het even kalmer aan doen. Naar eigen zeggen was zijn inspiratie (na bijna 20 drukke jaren) even op, was hij moe en had hij na jaren onafgebroken racen tijd voor zichzelf nodig.

1Sinds zijn echte professionele start in 1997 begeleidde hij tal van artiesten (waaronder Will Ferdy en Popkoning Jean Pierre Maeren) en trok hij met Weense concerten zelfs verschillende zomers naar de Belgische kustcasino’s waar hij vocalisten als Marco Bakker begeleidde.

De rustpauze waarin de batterijen terug werden opgeladen én de grote vraag van zijn publiek naar nieuwe concerten, maakten een heropstart van zijn Tems Music niet meer dan logisch!

Het creatieve vuur brandt bij Jürgen terug op volle kracht en ondertussen liggen meer dan 20 avondvullende ideeën te wachten op ontwikkeling met de juiste mensen. Momenteel wordt al concreet gewerkt aan 4 nieuwe concerten waarbij de tweeledigheid van Tems Music nog steeds bewaard blijft: enerzijds de lichtklassieke operetteconcerten, anderzijds de swingende popshows.

Naast 2 verrassende popshows in 2020, herstart het muziekbedrijfje achter pianist Jürgen De Smet deze zomer met meer muziek uit Wenen. De Weense operetteconcerten van de Gentse pianist staan ondertussen al meer dan 10 jaar op de kaart als kwaliteitsvolle producties in het genre die fel gesmaakt worden door het publiek.

SÜSSE GRÜSSE AUS WIEN – LUNCHCONCERT op 16/06/2019

3Culinaire groeten uit Wenen met een hoogstaande 5-gangenlunch én bijhorend operetteconcert op een nieuwe locatie: het gerenomeerde Salons ’t Groenhof in Melle.

Geniet van de onsterfelijke operettemelodieën van Johan Strauss, Robert Stolz, Franz Léhar en vele anderen. In het prachtige kader van Salons ’t Groenhof hoort u de beste muziek uit Wenen, gebracht door 5 topartiesten die van deze namiddag een onvergetelijke ervaring maken!

De Gentse pianist Jürgen De Smet neemt plaats aan de vleugelpiano en omringt zich met Ann De Winter (sopraan), Stefaan Vandenbroucke (tenor), Bernard Bertoni (topviolist uit Nice) en woordkunstenares Gladys De Mol staat in voor de presentatie & poëzie.

WIEN BLEIBT WIEN – GENTSE FEESTENPRODUCTIE op 26/07/2019

2‘Wien bleibt Wien’ is de 20ste concertproductie van Tems Music. Reden temeer dus om deze feestelijke editie te laten doorgaan tijdens de Gentse Feesten. Als geboren Gentbruggenaar koos Jürgen voor zijn thuislocatie Gentbrugge. Volgens De Smet passen alle puzzelstukjes mooi samen: genieten van lichtklassiek tijdens de drukke Gentse Feestenweek in de prachtige centrale kerk in Gentbrugge, geen parkeerproblemen, geschikt voor een wandelingetje in de Gentbrugse Meersen,…

Jürgen neemt plaats aan de vleugelpiano en laat zich niet door de minsten omringen: Ann De Winter (sopraan), Daan Corneillie (tenor), Bernard Bertoni (topviolist uit Nice), Herman De Mil (organist) en Gladys De Mol (presentatrice).

Wenen ligt deze zomer dus weer even in en rond de Arteveldestad, alvorens Jürgen in 2020 enkele nieuwe popshows lanceert…

Praktische info

SÜSSE GRÜSSE AUS WIEN

zondag 16 juni 2019 om 11u30

Salons ’t Groenhof, Melle (inclusief 5-gangenmenu, wijnen inbegrepen)

toegang: €67

Tickets: 0476 536 514 (Tems Music)

http://www.jurgendesmet.net

WIEN BLEIBT WIEN

Vrijdag 26 juli 2019 om 15u

Centrale kerk, Gentbrugge

Toegang: €18

Tickets: 0476 536 514 (Tems Music)

http://www.jurgendesmet.net

NIEUWE POPSHOW POPulair met een volledig nieuw team is te zien VANAF VOORJAAR 2020. De show speelt alvast in februari in de Gentse Minardschouwburg. Meer info op http://www.jurgendesmet.net