Feestelijke première van ‘Aladdin, de Musical’ in Stadsschouwburg Antwerpen

on

Zaterdag 18 mei was het de feestelijke première van ‘Aladdin, de Musical’ in Stadsschouwburg Antwerpen. De Stadsschouwburg van Antwerpen werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een sprookjesachtig, oosters paleis waar Aladdin en prinses Jasmine (Giovanni Kemper en Ianthe Tavernier) hun publiek betoveren.

sized_sized_DSC_0836

Je wordt als toeschouwer meegenomen in het verhaal over de straatjongen Aladdin die verliefd wordt op prinses Jasmine. Met hulp van een geest verandert hij zichzelf in een prins, om zo de liefde van de prinses te winnen…

sized_sized_DSC_0858

Aladdin en prinses Jasmine vliegen met heus vliegend tapijt door de lucht!

‘Aladdin’ is de nieuwste musicalcreatie van productiehuis Uitgezonderd. Regisseur Jaak Lema kon rekenen op een schitterende hoofdcast en een swingend ensemble met namen als Giovanni Kemper,Ianthe Tavernier, Kobe Van Herwegen, Ann Van den Broeck, Marc Lauwrys en Goele De Raedt. De muziek en het script werden speciaal voor deze musicalversie geschreven door Sam Verhoeven en Tijl Dauwe.

sized_DSC_1474

‘Aladdin’ is een musical voor zowel jong als oud. Treed binnen in de magische wereld van duizend-en-een nacht en geniet van deze musical, vol humor en sprookjesachtige scènes. Een welgemeende proficiat aan het 30-koppig team, zij hebben een musical gecreëerd die je hart doet wegsmelten. 

Aladdin en prinses Jasmine beleven dit magische avontuur nog op 19 mei in Stadsschouwburg Antwerpen, 1 & 2 juni in Ethias Theater Hasselt en op 8 & 9 juni in Capitole Gent.

sized_sized_DSC_0853

MUSICAL ALLADIN

Auteur: Tijl Dauwe

Regie: Jaak Lema

Muziek: Sam Verhoeven

Cast: Giovanni Kemper, Ianthe Tavernier, Kobe Van Herwegen, Ann Van den Broeck,Marc Lauwrys en Goele De Raedt

19 mei – Stadsschouwburg Antwerpen

1 & 2 juni – Ethias Theater Hasselt

8 & 9 juni – Capitole Gent

INFO & TICKETS: uitgezonderd.be